Kristan Higgins: Álmaidban - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 General Press Kristan Higgins romantikus
Kristan Higgins: Álmaidban

Kristan Higgins: Álmaidban

2021 General Press Kristan Higgins romantikus
Rövid leírás:
Álmaidban címmel jelent meg Kristan Higgins Kék Gém sorozatának következő része a General Press Kiadó jóvoltából. Ebben a kötetben a Holland testvérek

Blogturné Részletek

 





Kiadó:
 General Press

Fordító:  Ács Eleonóra

Műfaj:  romantikus

Terjedelem: 392 oldal

Emmaline Nealnek egy kísérőre van szüksége, mégpedig sürgősen. Csak egy rövid időre, hogy túlélje a volt vőlegénye esküvőjét. De a hétszáztizenöt lakosú Manningsportban nem áll minden sarkon egy alkalmas fiatalember. Az egyetlen, aki szóba jöhet, Jack Holland, a helyi szépfiú, nem mellesleg igazi úriember, aki mindig készségesen vállalja az ilyen feladatokat. Jacknek pedig a legjobbkor jön a malibui kiruccanás. Otthon ugyanis a szokásosnál is több figyelmet kap, amióta megmentett négy kamaszt a vízbe fulladástól. „A télvízi csoda”, ahogy a helyiek emlegetik – kár, hogy ő még mindig fuldoklik, ha eszébe jut az a nap. A Kék Gém Pincészet-sorozat legújabb kötetében sem kell csalódniuk a kortárs romantikus regények rajongóinak. Kristan Higgins a védjegyévé vált kiváló humorral ír az élet legfényesebb és legsötétebb pillanatairól.
 




Álmaidban címmel jelent meg Kristan Higgins Kék Gém sorozatának következő része a General Press Kiadó jóvoltából. Ebben a kötetben a Holland testvérek egyetlen férfi tagja, Jack és Emmaline Neal szívmelengető, ugyanakkor szórakoztató történetét ismerhetitek meg. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, tartsatok velünk, és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért.

Nyereményjáték

A mostani játékunkban minden állomáson idéztünk a Kék Gém sorozat valamelyik részéből. A feladat, hogy megfejtsétek melyik könyvről van szó, és beírjátok a címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review