Tamzin Merchant: A ​Kalaposok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 ifjúsági illusztrált Manó Könyvek
Tamzin Merchant: A ​Kalaposok

Tamzin Merchant: A ​Kalaposok

2021 ifjúsági illusztrált Manó Könyvek
Rövid leírás:
A Manó Könyvek kiadónál jelent meg Tamzin Merchant fiataloknak szóló fantasyja!

Blogturné Részletek


Kiadó: Manó Könyvek

Terjedelem: 488 oldal

ISBN: 9789634037699

Fordította: Todero Anna

Illusztrálta: Paola Escobar

Műfaj: Fantasy, Kaland, Ifjúsági/Middle Grade

Kordélia a legifjabb Kalapos. Családjának tagjai nemzedékek óta varázserejű fejfedők készítésével foglalkoznak. Akárcsak a Csizmadiák vagy a Kesztyűkészítők, ők is a Királyi Öltözék Mestereinek leszármazottai, akik munkájuk során mágikus összetevőket használnak és az alkímiában is járatosak. Jelmondatuk non nocere, azaz: ne árts! Amikor Kordélia meghallja, hogy apja, Proszperó kapitány a hajójával együtt a tengerbe veszett, nem akar hinni a fülének, és elhatározza, hogy felkutatja őt, akárhol is legyen. Nyomozása során olyan titokra derül fény, amire álmában sem gondolt volna. Úgy tűnik, hogy valaki a Mesterek közül arra használja a varázserejét, hogy háborút szítson… Kordélia talán kiderítheti, ki az, és miért vetemedett ilyen gaztettre.
 

A Manó Könyvek kiadónál jelent meg Tamzin Merchant fiataloknak szóló fantasyja! Főszereplőnk a Királyi Öltözék Mestereinek leszármazottja, a Kalapos család legifjabb tagja, aki fiatal kora ellenére nyomozni kezd titokzatos módon eltűnt édesapja, Proszperó kapitány után. Tartsatok bloggereinkkel, ismerkedjetek meg Kordélia történetével, és ne felejtsetek el velünk játszani, ugyanis a turnénk végén egy szerencsés olvasónk meg fogja nyerni A Kalaposok című könyvet!

Nyereményjáték

Kordélia családja varázslatos erejű kalapokat készít, de ugyebár már más történetekben is találkozhattunk varázserejű ruhadarabokkal? Mostani feladatotok az, hogy kitaláljátok, melyik könyvben vagy könyvsorozatban található az állomásokon bemutatott ruha! A könyvek/-sorozatok címét írjátok be a megfelelő helyre. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

0 Reviews:

Post Your Review