Penelope Ward: My Skylar - Drága Skylar - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös
Penelope Ward: My Skylar - Drága Skylar

Penelope Ward: My Skylar - Drága Skylar

2021 Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
 
Fordító:  Sándor Alexandra Valéria
 
Műfaj:  new adult, romantikus
 
Terjedelem: 416 oldal
 
Ő volt a legjobb barátom, de titokban epekedtem érte.
Egyik dolog jött a másik után, ami elválasztott bennünket, így félelemben töltöttem az elmúlt évtizedet, hogy örökre elveszítem Skylart. Először jött a rák, amit túlélt ugyan, ám azután elmondhatatlan dolgokon ment keresztül miattam. Ezért elhagyta a várost. Éveken át azt hittem, hogy nem láthatom soha többé.
De most visszatért… és egy másik pasassal él.
Nem érdemlem meg mindazok után, amit átélt miattam, de nem tudok nélküle élni. Ez az utolsó esélyem, mert élete legnagyobb hibáját készül elkövetni. Látom a tekintetén, hogy nem szereti. Még mindig engem szeret… éppen ezért kell megállítanom, mielőtt túl késő lenne.
Forró és szenvedélyes, „barátságból lett szerelem” regénye
– olyan fordulattal, amitől összeszorul a szíved…

A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg a nálunk is nagyon népszerű szerző Penelope Ward: My Skylar - Drága Skylar című regényét, mely egy gyerekkori barátságból kialakuló gyönyörű, de viszontagságokkal teli  szerelem történetét meséli el.  Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A regény egyik nagy poénja a Bőgős Orgazmus nevű koktél, természetesen nem fedjük fel honnan ered a név, a könyvben megtaláljátok. Viszont a játékot a koktélokhoz kötjük! Minden állomáson kiemelt betűkből kell összeraknotok egy-egy izgalmas koktélnevet, ezt írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review