Abbi Waxman: Egy könyvmoly élete - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Abbi Waxman chick lit General Press romantikus
Abbi Waxman: Egy könyvmoly élete

Abbi Waxman: Egy könyvmoly élete

2021 Abbi Waxman chick lit General Press romantikus
Rövid leírás:
Könyvesboltba viszi olvasóját Abbi Waxman új romantikus története, mely magyar nyelven a General Press Kiadó gondozásában látott napvilágot.

Blogturné Részletek




Kiadó:
 General Press

Fordító: Gieler Gyöngyi

Műfaj: chick lit

Terjedelem: 376 oldal

Nina Hill igazi könyvmoly. A fiatal nő elképesztően magabiztos – a könyvek között. Az élete viszont pont olyan, amilyennek akarta: egy könyvesboltban dolgozik, emellett minden kvízkérdésre csípőből tudja a választ, tökéletesen szervezi a mindennapjait, és van egy Phil nevű macskája. Amikor a sosem látott apja meghal, Nina rádöbben, hogy a férfi hagyatéka nem más, mint számtalan nővér, fivér és unokatestvér – akik ráadásul mind a közelben laknak! És szívesen találkoznának vele! Neki pedig ezzel a rengeteg vadidegennel mind beszélnie kell. És ha mindez nem lenne elég: kiderül, hogy Tom, aki a kvízjátékokban Nina mindentudó ősellensége, a valóságban kedves, vicces srác, és szívesen randizna Ninával. Hát nem tudja, milyen szörnyű ötlet ez? És vajon lehet az élet olyan szép, mint a könyvlapokon?
 



Könyvesboltba viszi olvasóját Abbi Waxman új romantikus története, mely magyar nyelven a General Press Kiadó gondozásában látott napvilágot. Tartsatok velünk ezen a csodálatos utazáson, s ha a szerencse is mellétek áll, megnyerhetitek a Kiadó által felajánlott könyv egy példányát.


Nyereményjáték

A történet hősnőjének macskája van, akivel időnként mélyreható párbeszédeket folytat. Nyereményjátékunk minden állomásán egy-egy olyan szerző nevét találjátok, akiknek valamelyik könyvében fontos szerepet kap egy macska. A ti feladatotok az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a könyv címét.

Figyelem! A válaszok utólag nem módosíthatóak. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertes sorsolására kerül sor. A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review