George R.R. Martin: Tuf utazásai - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Agave George R.R. Martin sci-fi Tuf utazásai
George R.R. Martin: Tuf utazásai

George R.R. Martin: Tuf utazásai

2021 Agave George R.R. Martin sci-fi Tuf utazásai
Rövid leírás:
Bár George R.R. Martin nevéről valószínűleg először mindenkinek a Trónok harca jut az eszébe, a szerző a sci-fi műfajban is kipróbálta magát.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Agave Könyvek

Fordító:  Kőszeghy Anna , Benkő Ferenc , Ballai Mária , Sárpátki Ádám , Molnár Berta Eleonóra

Műfaj:  sci-fi

Terjedelem: 432  oldal

Jóval azelőtt, hogy a Trónok harca nemzetközi sikerré vált, George R. R. Martin a kozmoszt mutatta be hű olvasóinak. A Tuf utazásai a bohókás és megnyerő Haviland Tuf, az akaratlan hős története, aki bolygóról bolygóra járva igyekszik helyesen cselekedni.

Haviland Tuf egy tisztes űrkalmár, ráadásul nagy macskarajongó. Hogyan történhetett meg, hogy a világegyetem legalantasabb gonosztevőit megelőzve büszke tulajdonosává vált a Föld legendás Ökomérnöki Alakulata legutolsó maghajójának? Tulajdonképpen nem is fontos, az viszont annál inkább, hogy jó kezekbe került az emberi űr legveszélyesebb fegyvere. Olyan kezekbe, melyek immár ezernyi leírhatatlan lény sejtanyaga felett uralkodnak.

Tuf ezen egyedi felszereléssel lát neki, hogy megoldja a távoli világokat kolonizáló emberek miatt támadt problémákat: ellenséges szörnyek megszállását, párosodásfüggő népességet, egy diktátort, aki kórságok terjesztésével érvényesíti az akaratát… E martalócokkal teli univerzumban a gyarmatosítókat minden esetben csupán Tuf leleményessége és híres becsülete választja el a katasztrófától.

A kötet tartalmazza Janet Aulisio nyolc eredeti és huszonnyolc vadonatúj illusztrációját is.





Bár George R.R. Martin nevéről valószínűleg először mindenkinek a Trónok harca jut az eszébe, a

szerző a sci-fi műfajban is kipróbálta magát. Az Agave kiadónak hála most a Tuf utazásain keresztül

Martinnak ezt az oldalát is megismerhetik az olvasók.


Nyereményjáték

Tuf életében központi szerepet játszanak a macskák, így a nyereményjátéknak is ők állnak most a középpontjában. Mindegyik állomáson találhattok egy macskás idézetet, a feladatotok pedig annyi lenne, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő helyére beírjátok a hozzátartozó szerző nevét és a könyv címét.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review