Fiala Borcsa: Vele tűrök, vele szenvedek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Fiala Borcsa Jaffa novella
Fiala Borcsa: Vele tűrök, vele szenvedek

Fiala Borcsa: Vele tűrök, vele szenvedek

2021 Fiala Borcsa Jaffa novella
Rövid leírás:
Fiala Borcsa 38 novellája kegyetlen őszinteséggel mutatja be a párkapcsolatok sokszínűségét. Bloggereink által ti is betekintést kaphattok a kötetbe,

Blogturné Részletek

 Kiadó: Jaffa Kiadó

Műfaj: kortárs

Terjedelem: 248 oldal

Miért pusztítjuk el azt, akit szeretünk? Hogyan válik a szülői, házastársi kapcsolat mérgezővé? Miért van a pokolhoz vezető út jószándékkal kikövezve? Miért fontos, hogy felismerjük a sorsdöntő pillanatokat, tűnjenek akármilyen jelentéktelennek az adott helyzetben? Hogyan válhat a gyönyörű királylány és a snájdig herceg idővel varangyos békává a másik szemében? És vajon segíthet-e még rajtuk a csók? Fiala Borcsa ízig-vérig mai „egypercesei” rólunk szólnak, amint párkapcsolatok útvesztőiben bukdácsolunk, kapcsolódni igyekszünk, hogy aztán szenvedjünk a kötelék szorításától. Hősei életközepi válságokban, félrecsúszott házasságokban, friss szerelmekben és bonyolult családi viszonyokban igyekeznek jól-rosszul helytállni, elrejteni gyengeségüket, félelmeiket, olykor megalkuvásaikat. A szerző görbe tükröt tart esendő szereplői elé, de nem hiányzik belőle az empátia és a humor, írásait olvasva így sokszor egyszerre sírunk és nevetünk… FIALA BORCSA a wmn.hu főszerkesztője, két gyerek édesanyja, író, újságíró. Kíváncsi emberként nagyon sok téma foglalkoztatja a gasztronómiától kezdve a furcsa halotti szertartásokon át a döntési fáradtságig. Írt ifjúsági regényeket és reklámfilm-forgatókönyvet is. A Vele tűrök, vele szenvedek a harmadik, felnőtteknek szóló kötete.
 


Fiala Borcsa 38 novellája kegyetlen őszinteséggel mutatja be a párkapcsolatok sokszínűségét. Bloggereink által ti is betekintést kaphattok a kötetbe, ráadásul most meg is nyerhetitek a kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték

Játékunk során egy-egy idézetet láthattok az írónő valamelyik megjelent kötetéből. A ti feladatotok az, hogy kitaláljátok, melyik könyvből idéztünk, és az adott könyv címét beírjátok a Rafflecopter megfelelő dobozába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

  • 08. 26. Ambivalentina

0 Reviews:

Post Your Review