Agatha Christie: Szentivánéji krimik - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Agatha Christie Helikon krimi
Agatha Christie: Szentivánéji krimik

Agatha Christie: Szentivánéji krimik

2021 Agatha Christie Helikon krimi
Rövid leírás:
Tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel, és nyerjetek egy példányt a kötetből!

Blogturné Részletek

 

A könyv adatai


Kiadó: Helikon Kiadó

Fordítók:   Kállai Tibor, Etédi Péter, Gy. Horváth László, Sipos Katalin, Prekop Gabriella, Katona Tamás, Kada Júlia

Oldalszám: 320
Kiadás: Keménytáblás

Megjelenés: 2021
ISBN: 9789634797203




Fülszöveg

Nyár… melegszik az idő, és szárba szökken a gonoszság is. Agatha Christie nyomozói ördögi kihívásokkal néznek szembe szerte a világban: Cornwallban, a francia Riviérán, a delphoi templom tövében vagy vidéki úriházakban. Sőt még James Bond is feltűnik ezeken a lapokon… bár ő egy másik James Bond.

Elő a nyugággyal, és élvezzük a csavaros történeteket, a tévútra vezető nyomokat! Ahogy a Biblia írja, Isten felhozza az ő napját mind a gonoszokra, mind a jókra. A jókat ebben a kötetben is Miss Marple, Hercule Poirot, Parker Pyne, Mr. Harley Quin, valamint Tommy és Tuppence képviseli.







Nincs is jobb, mint Agatha Christie novellákkal hangolódni a nyaralásra! A Helikon Kiadó gondozásában megjelent Szentivánéji krimik történeteiben a krimi királynőjének összes híres szereplője felbukkan, hogy nyári hangulatba hozzák az olvasót. Tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel, és nyerjetek egy példányt a kötetből!


Nyereményjáték


Játékunkban ezúttal Agatha Christie műveit keressük! Az Szentivánéji krimik oldalain számos híres szereplő bukkan fel az írónő egyéb regényeiből. Az állomásokon található idézetek alapján keressétek meg ezeknek a könyveknek címét és írjátok be a Rafflecopter dobozba.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


a Rafflecopter giveaway


0 Reviews:

Post Your Review