Katherine Arden: Apró ​terek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Fantasy ifjúsági Katherine Arden Könyvmolyképző
Katherine Arden: Apró ​terek

Katherine Arden: Apró ​terek

2021 Fantasy ifjúsági Katherine Arden Könyvmolyképző
Rövid leírás:
Tökéletes halloweeni hangolódás egy borzongató mesével.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Könyvmolyképző

Fordító: Roehnelt Zsuzsanna Lilla

Műfaj: ifjúsági

Terjedelem: 192 oldal

Hátborzongató, rabul ejtő kísértettörténet. A tizenegy éves Ollie egy tragikus veszteség után csak a könyvekben talál vigaszt. Így amikor a folyónál egy őrült nővel találkozik, aki egy könyvet akar a vízbe dobni, Ollie ellopja a könyvet, és elmenekül. A kötettel borzongató történetet ismer meg egy lányról és két fivérről, akik szerelmesek voltak belé – és egy „mosolygó férfival” kötött furcsa alkuról. A baljós kísértet valóra váltja az ember legkedvesebb vágyát, azonban a legmagasabb árat kéri érte. A történet magával ragadja Ollie-t, egészen a másnapi osztálykirándulásig a Párás Völgy tanyára, a rémisztő történetű helyi gazdaságba. Ott a könyve szereplőinek sírjába botlik. Lehet, hogy a „mosolygó férfi” története igaz? Ollie-nak nincs túl sok ideje a válaszon gondolkodni. A hazafelé vezető úton lerobban az iskolabusz, a különös buszsofőr pedig dermesztő tanácsot ad a rábízott gyerekeknek: „Jobb, ha elindultok. Ha leszáll az este, értetek is eljönnek.” A sötét valóban gyorsan ereszkedik rájuk, amikor Ollie karórája riasztó visszaszámlálásba kezd, és ezt írja ki: FUSS. Csak Ollie és két osztálytársa engedelmeskedik a buszvezető figyelmeztetésének. Ahogy a trió elindul az erdőbe, a körülötte álló madárijesztők mintha figyelnék őket… Ollie-nak pedig felrémlik a furcsa nő különös tanácsa: „Kerüld a tágas tereket. Maradj az apróknál!” És ezzel egy jólesően borzongató, hajmeresztő kaland kezdődik el. Leendő klasszikus. Fedezd fel!



Katherine Arden ifjúsági regénye tökéletes hangolódást nyújthat a halloweeni időszakhoz, ugyanis történetében egy borzongató, ködös vidékre kalandozunk, ahol minden furcsa madárijesztőkkel van tele. Nappal is futkosni fog tőle a hátadon a hideg, és ne akard megvárni, mi történik, amikor leszáll az éj!

Nyereményjáték

Mivel a regényben nagy szerepet kapnak a madárijesztők, ezért ebben a játékban olyan regényeket keresünk, melyekben szintén említésre kerülnek a termőföldek őrzői. A feladatotok csupán annyi, hogy próbáljátok kitalálni, melyik könyvre gondolhattunk az egyes állomásokon az átírt fülszövegek alapján, és írjátok meg nekünk a Rafflecopter megfelelő sorába (író+cím). Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review