Okváth Anna: Antihygge, avagy áldatlan állapotok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Arany Pöttyös Könyvmolyképző Kiadó Okváth Anna
Okváth Anna: Antihygge, avagy áldatlan állapotok

Okváth Anna: Antihygge, avagy áldatlan állapotok

2021 Arany Pöttyös Könyvmolyképző Kiadó Okváth Anna
Rövid leírás:
Okváth Anna harmadik regénye, az Antihygge, avagy áldatlan állapotok az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg. A különleges történetről a Blogturné bloggerei

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj:  chick lit

Terjedelem: 320 oldal

Kati mesebelinek látszó, boldog élete egy motorbaleset miatt darabjaira hullik. A férje kómába kerül, a munkahelyén áskálódnak ellene, és ha ez nem lenne elég, még a lakása is elúszik. Az igazi áldatlan állapotok között gyerekkori barátja, a vörös hajú, gátlásos, ám csupaszív Iggi segít neki.

Csakhogy Iggivel együtt járnak a gyerekkori emlékek és a felismerés: Katiból mára kiveszett az a vagány, vadóc kislány, aki festőnek készült, és sosem élt volna megalkuvó életet.

Vajon Kati vissza tud térni egykori önmagához? Képes szárnyakat adni művészénjének? Vajon a szeretet ereje legyőzheti a szerencsétlenségek árját?

Történet egy bátor nőről, aki nem fél szembenézni a felfoghatatlannal, és vállalkozik a legveszedelmesebb utazásra: az öntudatra ébredésre.

Te mit tennél, ha mindaz, amit igazinak és boldognak hittél, semmivé foszlana? Mit áldoznál fel azért, hogy az álmaidnak élhess? Mernél továbblépni?

Indulj el erre az érzelmes utazásra, és találd meg önmagad!
 


Okváth Anna harmadik regénye, az Antihygge, avagy áldatlan állapotok az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg. A különleges történetről a Blogturné bloggerei mesélnek, és extra állomásokkal is találkozhatsz. Sőt, ha szerencséd van, meg is nyerheted a regény egy példányát.

Nyereményjáték

A hősnőnek, Katinak egy gyerekkori barátja, a vörös hajú csupaszív Iggi segít, miután a férje kómába kerül. A mostani nyereményjátékunk során olyan vörös hajú könyv/képregény karakterekről helyeztünk el képet, akik Iggihez hasonlóan csupaszív szereplők. A feladatotok, hogy beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy melyik műben szerepel az adott karakter. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review