Lee Bacon: Az utolsó ember - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Delfin könyvek Disztópia gyermek- és ifjúsági irodalom gyermekirodalom ifjúsági kaland Maxim Kiadó
Lee Bacon: Az utolsó ember

Lee Bacon: Az utolsó ember

2021 Delfin könyvek Disztópia gyermek- és ifjúsági irodalom gyermekirodalom ifjúsági kaland Maxim Kiadó
Rövid leírás:
Vajon mit tehet egy robot, aki találkozik egy gyerekkel, holott a tudástára szerint már sok-sok éve nem élnek emberek a Földön?

Blogturné Részletek


Kiadó: Maxim (Delfin könyvek)

Téma/műfaj: Ifjúsági/gyerekeknek szóló, kaland, disztópia, robotos

Terjedelem: 272 oldal

ISBN: 9789634995197

Fordította: Szaszkó Gabriella

Egy hihetetlen barátság. Egy veszélyes küldetés. Történet arról, mit is jelent embernek lenni. Az emberek harminc évvel ezelőtt haltak ki. A világot gépek uralják. A tizenkét éves XR_935 teljesen meg is békélt ezzel. Az emberek nélkül ugyanis nincsenek háborúk, légszennyezés és bűnözés. A társadalom minden egyes tagjának van célja. Minden könnyen és hatékonyan megy. Egészen addig, amíg XR felfedez valami hihetetlent. Egészen addig, amíg XR nem találkozik egy tizenkét éves kislánnyal.

Vajon mit tehet egy robot, aki találkozik egy gyerekkel, holott a tudástára szerint már sok-sok éve nem élnek emberek a Földön? Nos, XR_935 úgy dönt, hogy egy veszélyes és kalandos útra indul Emmával. Kövessétek turnénkat, olvassátok el bloggereink véleményét Lee Bacon disztópikus meséjéről, és játsszatok velünk! A Maxim Könyvkiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti Az utolsó ember egy példányát!

Nyereményjáték

Történetünk három robot nem szokványos kalandját beszéli el, ezért a mostani feladatunk is kalandos életű robotokról szól. A feladatotok az, hogy a képek alapján találjátok ki az egyes állomásokon található robotok nevét! (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review