Ivona Brezinová: Add ​a mancsod! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 meseregény Móra Kiadó
Ivona Brezinová: Add ​a mancsod!

Ivona Brezinová: Add ​a mancsod!

2021 meseregény Móra Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné RészletekKiadó: Móra Kiadó

Fordító:  Balázs Andrea

Műfaj:  meseregény

Terjedelem: 64 oldal

Az első tanítási napon egy kerekesszékes fiú száguld be az iskola kapuján. Juleknek hívják, tavaly még mankóval közlekedett, idén azonban már ezzel az elektromos „versenygéppel”. Ugyanezen a reggelen Julek kutyája, Cézár is iskolába indul. Ő máshol tanul: egy olyan intézményben, ahol segítő kutyákat képeznek ki. Ha Cézár levizsgázott, ő vigyáz majd Julekre, és segít könnyebbé tenni a fiú életét. Addig azonban még sok kaland vár rájuk: kerekesszék-verseny a parkban, nyomozás egy eltűnt osztálytárs után, végül egy rejtélyes teniszlabda titkának megfejtése. A cseh írónő története az elfogadásról és a barátságról szól, megismerhetjük belőle egy különleges fiú és egy különleges kutya humoros, megható hétköznapjait.

 

Banner helye


A Móra Kiadó jóvoltából olvashatjuk Ivona Březinová Add a mancsod! című könyvét. A cseh írónő története az elfogadásról és a barátságról szól, megismerhetjük belőle egy különleges fiú és egy különleges kutya humoros, megható hétköznapjait. Tartsatok velünk, ismerjétek meg Julek és Cézár történetét, ha pedig nektek kedvez a szerencse nyerhettek is egy példányt a kötetből. 

Nyereményjáték

Ahogy a bevezetőben is olvashattátok, az Add a mancsod! című mese Julek és Cézár barátságáról és mindennapjairól szól. Cézár egy segítő kutya, aki a kisgazdája mindennapjait teszi könnyebbé. De vajon rajta kívül milyen típusú segítő kutyák léteznek még? Minden állomáson találtok majd egy rövid leírást, nektek pedig nincs más dolgotok, mint az írás alapján kitalálni, hogy milyen típusú segítő kutyára gondoltunk, majd beírni a Rafflecopter megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review