Kiss Judit Ágnes: A ​Csodabogár - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 meseregény Móra Kiadó
Kiss Judit Ágnes: A ​Csodabogár

Kiss Judit Ágnes: A ​Csodabogár

2021 meseregény Móra Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó: Móra Kiadó

Író:  Kiss Judit Ágnes

Műfaj:  meseregény

Terjedelem: 64 oldal

Zsófit sokszor csúfolták osztálytársai, mert más, mint a többiek. Szülei ezért döntöttek úgy, hogy új iskolába íratják. Első napján máris rendkívüli dolog történik vele: egy különleges bogarat talál a szekrényében. Kezdetben viszolyog tőle, de mikor a rovar beszélni kezd hozzá, Zsófi megbizonyosodik arról, nem egy átlagos lény szegődött mellé. Valóban, Csodabogár fontos küldetéssel érkezett: meg kell tanítania a lányt leküzdenie gátlásait, hogy beilleszkedhessen az új közösségbe. Ismerd meg e különleges, támogató barátság történetét!

 


A Móra Kiadó jóvoltából olvashatjuk Kiss Judit Ágnes legújabb kötetét, A Csodabogár című könyvet. A mesekönyv kiemelt célja, hogy bemutassa, a végtaghiányos gyermekek is ugyanolyan életet élhetnek, mint ép társaik. A kötet nemcsak a végtaghiányos gyerekeknek szól, hanem minden olvasót érzékenyebbé és empatikusabbá tesz a célcsoporttal szemben. Tartsatok velünk, ismerjétek meg ennek a különleges, támogató barátságnak történetét, ha pedig nektek kedvez a szerencse nyerhettek is egy példányt a kötetből. 

Nyereményjáték

Ahogy a bevezetőben is olvashattátok, A Csodabogár című könyv kiemelt célja, hogy bemutassa, a végtaghiányos gyermekek ugyanolyan életet élhetnek, mint ép társaik. A mese segítségével érzékenyíti az olvasóját, hogy elfogadóbbá és empatikusabbá váljanak az adott célcsoporttal szemben. Ebben a játékban olyan idézeteket találtok, amelyek célja szintén az olvasó érzékenyítése. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni annak a könyvnek a címét, ahonnan az idézet származik. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review