Peter Vegas: Félsz ​a sötétben? A sötét jobban fél tőled! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 gyermekkönyv illusztrált mese Pagony Kiadó Peter Vegas
Peter Vegas: Félsz ​a sötétben? A sötét jobban fél tőled!

Peter Vegas: Félsz ​a sötétben? A sötét jobban fél tőled!

2021 gyermekkönyv illusztrált mese Pagony Kiadó Peter Vegas
Rövid leírás:
A sötéttől bizony elég sokan félnek. De vajon gondoltak már valaha arra, hogy esetleg a sötét is félhet tőlük?

Blogturné Részletek

  



Kiadó: Pagony, 2021
Műfaj: gyermekkönyv
Terjedelem: 32 oldal

Fülszöveg: Mindenki fél valamitől. Van, aki a pókoktól vagy a mennydörgéstől, lehet, hogy te pedig éppen a sötéttől. De vajon a sötét nem fél tőled? Dehogynem! Ismerkedjetek meg a sötéttel, aki a könyv végére már nem is tűnik olyan félelmetesnek. Sőt! Valójában egész aranyos. Vigyázzatok, nehogy megijesszétek!

 

A sötéttől bizony elég sokan félnek. De vajon gondoltak már valaha arra, hogy esetleg a sötét is félhet tőlük? És arra, hogy mit csinál a sötét, amikor mi éppen nem látjuk? Peter Vegas Félsz ​a sötétben? A sötét jobban fél tőled! című, kedves és szellemes gyerekkönyve nagyszerű választás, ha szeretnénk eloszlatni gyermekünk sötétséggel szembeni félelmét, egyszersmind egy bájos és rövid esti mesét olvasni. Tartsatok három bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Pagony Kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a különböző félelmek nyomába eredünk! Minden állomáson megtaláljátok egy-egy félelem, fóbia latin nevét, a ti dolgotok pedig, hogy leírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére, hogy mitől fél az az ember, aki ebben szenved.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review