Debra Driza: Mila 2.0 - Renegát - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó sci-fi YA
Debra Driza: Mila 2.0 - Renegát

Debra Driza: Mila 2.0 - Renegát

ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó sci-fi YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Újabb turnéra indulunk kedvenc androidunkkal, Milával. Ki is Mila valójában? Hogyan és miért alkották meg? Ki áll az ő oldalán és ki van ellene? Rengeteg kérdésre kell választ kapnia főszereplőnknek, és mi elindulunk vele, hogy felkutassuk őket.
Nektek ennél egyszerűbb feladatotok lesz a nyereményjátékban. Csak egy kérdésre várunk választ: Tema Hunter vagy Team Lucas?


Eredeti cím: Mila 2.0 2.: Renegade
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 392
Fordító: Fazekas Sándor
ISBN: 9789633992722
Sorozat: Mila 2.0 2.
Anyja halála után senki sem maradt, akiben Mila bízhatna, kivéve egy fiút, akit azonban alig ismer. Hunter Lowe az egyetlen ember, akitől segítséget kérhet, és akinek ő igazán fontos.
A srácnak azonban fogalma sincs róla, hogy ki – vagy mi – is Mila valójában. A lány nem képes felfedni a titkát előtte, mert nem akarja elveszíteni az utolsó kapcsolatát is a hétköznapi léttel. Hunter mit sem sejtve csatlakozik hozzá, amikor Mila fel akarja kutatni Richard Gradyt, akiről úgy gondolja, tudhat valamit bonyolult múltjáról.
Az igazság felé vezető út veszélyesebb, mint eddig bármikor. Nem csak Holland tábornok, a Vita Obscura is Mila hollétét kutatja, így a lánynak újonnan felfedezett android képességeire kell hagyatkoznia, hogy megvédje magát és Huntert a fenyegető veszélytől. Ám azzal, hogy elfogadja lénye gépi mivoltát, saját emberi valóját kérdőjelezi meg – valamint Hunter igazi indítékait.
A fiúét, akibe reménytelenül szerelmes.
A Mila 2.0 sodró lendületű és lebilincselő második része az utolsó betűig izgalomban tartja az olvasót.
http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/debra-driza-renegade-renegat-mila-20-6996http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/6996_mila2_renegat.pdf





Nyereményjáték


Ahogy már a bevezetőben is olvashattátok, ezúttal egy nagyon egyszerű játékkal készültünk.
Valójában egy rövid közvélemény-kutatás a játék. Egyetlen kérdésre várjuk a választ: Team Lucas vagy Team Hunter? Ti melyik srácot látnátok szívesebben Mila oldalán?
Hogy segítsünk kicsit a választásban, az állomásokon rövid leírást is találtok a két versenyzőről!
A végén az eredményt is eláruljuk! Egy szerencsés szavazó pedig egy Renegát példánnyal lesz gazdagabb.
Fontos! További pontokat szerezhettek Facebook oldalaink meglátogatásával, de a két fiú között választani kötelező!
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz, a nyertesek jelentkezését az értesítő e-mail utána 72 órában várjuk, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk!


a Rafflecopter giveaway


A blogturné állomásai:

04.30. - Bibliotheca Fummie
05.02. - Always Love a Wild Book
05.04. - Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review