Alice Hoffman: Gyönyörű titkok múzeuma - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Alice Hoffman Dream Válogatás Gyönyörű titkok múzeuma Maxim Kiadó The Museum of Extraordinary Things
Alice Hoffman: Gyönyörű titkok múzeuma

Alice Hoffman: Gyönyörű titkok múzeuma

Alice Hoffman Dream Válogatás Gyönyörű titkok múzeuma Maxim Kiadó The Museum of Extraordinary Things
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Alice Hoffman újra elvarázsolja a Maxim Kiadó olvasóit! A galambok őrizői után ismét egy nagy sikerű történet jelenik meg a kiadó gondozásában a Gyönyörű titkok múzeuma. Ezúttal a múlt század huszas éveibe visz a szerző, hogy  egy New Yorkban játszódó szenvedélyes szerelemről meséljen a tőle megszokott misztikus, varázslatos hangon. Kövessétek a blogturné öt állomását, melynek során sok érdekesség derül ki a könyvvel kapcsolatban, és szokás szerint három nyereménykönyv is gazdára talál a kiadó jóvoltából. 

Maxim Könyvkiadó 2015.
ISBN: 9789632616087
356 oldal
Fordította: Bozai Ágota

A történet New York-ban játszódik a huszadik század mozgalmas első két évtizedében. Két nagyon különböző ember szenvedélyes, feszültségekkel teli szerelmi története. Helyszín: Coney Island. Coralie Sardie a Gyönyörű titkok múzeuma nevű mutatványosház tulajdonosának lánya. A parti sétány melletti intézményben a lelkes közönség furcsa lényeket tekinthet meg. A kitűnő úszó Coralie apja „múzeumában” sellőként szerepel más furcsa lények, a Farkasember, a Pillangólány és a százéves teknős mellett.  Egy éjjel Coralie megpillant egy nagyon helyes fiatalembert; a férfi a holdfényben fákat fotografál a Hudson folyó mentén.
A fotográfus Eddie Cohen; orosz emigráns, aki elhagyta közösségét és szabósegédi munkáját. Amikor Eddie a hírhedt Triangle gyár tűzesetét fényképezi, egy fiatal nő eltűnésének titokzatos ügyébe keveredik. 


A könyvet >itt< 30%-kal olcsóbban elő is rendelheted a Könyvfesztiválra!

Nyereményjáték

A történet nagyon fontos eleme a new yorki vidámpark. Ehhez kapcsolódik a játék is, minden blogon elrejtettünk egy-egy híres vidámpark nevét. Nincs más dolgotok, mint megfejteni és beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postázza a nyereményt. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az általunk küldött értesítő levélre! Sok szerencsét!!
A turné állomásai:
04.15. Tekla Könyvei
04.17. Bibliotheca  Fummie
04.19. Kelly&Lupi olvas
04.21. Dreamworld
04.23. MFKata gondolatai

0 Reviews:

Post Your Review