Jamie McGuire: Az éden - A Sötétség és Fény angyalai #3 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Dream Válogatás Maxim Kiadó romantikus Urban Fantasy
Jamie McGuire: Az éden - A Sötétség és Fény angyalai #3

Jamie McGuire: Az éden - A Sötétség és Fény angyalai #3

Dream Válogatás Maxim Kiadó romantikus Urban Fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Maxim Kiadó 2015.
290 oldal

Fordította: Szűr-Szabó Katalin

Látta az elmondhatatlant. Ismeri a megismerhetetlent. És most harcba száll a legyőzhetetlen ellen. Nina Grey ahhoz megy feleségül, akihez nem lett volna szabad, olyan gyermeket hord a szíve alatt, akinek sosem szabadna megszületnie, és olyan háborút visel, amiben nem győzhet. Jared Ryel pedig, akinek újdonsült feleségét és meg nem született gyermekét kell megvédenie a Pokol dühétől, nem hibázhat. Miközben sürgeti az idő, hogy visszavigye Jeruzsálembe a varázskönyvet, újból felkeresi a Szent Anna templomot, és ráébred, hogy a válaszok mindvégig a szeme előtt voltak. Ninának és Jarednek egymásba kapaszkodva kell addig életben maradniuk, amíg a gyermekük megmenti őket és a világot.




A Maxim Kiadó a könyvfesztiválra jelenteti meg A Sötétség és Fény anyalai trilógia befejező részét Jamie McGuire tollából, mely Az éden címet viseli. Végre megtudhatjuk, hogyan végződik Nina és Jared küzdelme a Pokol követeivel. Tarts velünk a három állomásos blogturnénkon és a játék helyes megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyv egy példányát.

Megrendelhető a képre kattintva:
https://www.facebook.com/DreamValogatas/app_137541772984354

Játék:
Ezúttal azoknak szeretnénk kedvezni, akik már olvasták az eddigi részeket. Nem lesz nehéz a játék ezúttal sem, a bloggerek kedvenc sorozatbéli mellékszereplőjét kell kitalálnotok a kiemelt betűk helyes sorrendbe helyezésével. Kérjük a neveket a rafflecopter doboz megfelelő sorába írjátok be! Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő e-mailre. Sok szerencsét!!
a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:
04.16. Kelly & Lupi olvas
04.18. Dreamworld
04.20. Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review