Rachel Cohn - David Levithan - Nick és Norah végtelen éjszakája - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
David Levithan ifjúsági Pagony könyvek Rachel Cohn Tilos az Á Kiadó
Rachel Cohn - David Levithan - Nick és Norah végtelen éjszakája

Rachel Cohn - David Levithan - Nick és Norah végtelen éjszakája

David Levithan ifjúsági Pagony könyvek Rachel Cohn Tilos az Á Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Rachel Cohn - David Levithan - Nick és Norah végtelen éjszakája

Fülszöveg:

El tudod képzelni, hogy életed első szerelme a szakítás után megjelenik egy másik pasival a következő koncerteden? Amíg gondolkodsz, eláruljuk, mit tett Nick, a fellépő zenekar basszusgitárosa. Mielőtt még az excsaja odaért volna hozzá gratulálni a szuper jó koncerthez, megkért egy lányt a közönség soraiból, hogy legyen pár percre a barátnője. Nem tudhatja, kivel kezdett, de ki fog derülni. Mégpedig egyetlen pörgős éjszaka alatt! Vajon Norah és Nick útja tényleg csak egy csók erejéig keresztezi egymást? Vagy mit tartogat ez a zenés, hajnalig bulizós, egymás nyomában rohanós, végtelennek tűnő manhattani éjszaka Nick és Norah számára?


Kiadó: Tilos az Á Könyvek
Oldalszám: 192 oldal
ISBN: 9786155441943


A Tilos az Á Könyvek jóvoltából hazánkban is megjelent Rachel Cohn és David Levithan:  Nick és Norah végtelen éjszakája című regénye. Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere bemutatja két fiatal sorsszerű találkozását, és végigkíséri őket felejthetetlen éjszakájukon!

2015. április 5-től egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

Nyereményjáték:
A történetben fontos szerepet játszik a zene. Így hát mostani játékunk során, nincs más dolgotok, mint az egyes állomásokon található dalszövegrészletek alapján kitalálni, mely előadó melyik számára gondoltunk, majd a megfejtést beírni a rafflecopter megfelelő mezőjébe.

Ha mind az öt feladatot teljesítettétek, esélyetek nyílik megnyerni, a kiadó által felajánlott regény egy példányát!
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway


A turnéban részt vevő bloggerek:

04.05. - Deszy könyvajánlója
04.07. - Dreamworld
04.09. - Tekla könyvei
04.11. - Zakkant olvas
04.13. - Always Love a Wild Book 
04.15. - Kristina Blogja

0 Reviews:

Post Your Review