Alan Snow: A Jó, a Rossz és a Sajt - Doboztrollok #3 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
gyermekirodalom ifjúsági Kolibri Kiadó Middle grade
Alan Snow: A Jó, a Rossz és a Sajt - Doboztrollok #3

Alan Snow: A Jó, a Rossz és a Sajt - Doboztrollok #3

gyermekirodalom ifjúsági Kolibri Kiadó Middle grade
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kolibri Kiadó 2015.
208 oldal
Fordította: Pék Zoltán
Goodreads: 4,55
Besorolás: middle-grande

Nagy a baj Sajthidán! A föld fölött és a föld alatt egyaránt. Veszélyben a doboztrollok és a káposztafejek élőhelye is. Ráadásul a gaz Suvasznak újabb rettenetes tervei vannak, hogy még több keserűséget okozzon Sajthida lakóinak…

Arthurék képesek túljárni az eszén? Megmentheti egy maroknyi csapat a várost?

Megrendelési LINK Könyvfesztiválra érkezik a Kolibri Kiadó Doboztrollok sorozatának harmadik része. Alan Snow ezúttal is remek rajzokkal kiegészítve meséli tovább Sajthida lakóinak történetét. Tartsatok velünk A Jó a Rossz és a Sajt három állomásos blogturnéján, fejtsétek meg a rejtvényt és esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott 3 példány egyikét. Fel Sajthidára!

Játék:

Ezúttal azoknak szeretnénk kedvezni, akik már olvasták az első két részt, és hozzánk hasonlóan várták A jó, a Rossz és a Sajt megjelenését.
Most tényleg nincs más dolgotok, mint kitölteni a Rafflecopter doboz megfelelő sorait. A három blogon csupán egy-egy kérdés vár rátok.Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni az értesítő e-mail-re. Sok szerencsét!!


a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:
04.13 Kelly Lupi olvas
04.15 Dreamworld
04.17 Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review