Oliver Bowden - Assassin's Creed: Egység - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Fantasy felnőtt fumax kiadó kaland Történelmi
Oliver Bowden - Assassin's Creed: Egység

Oliver Bowden - Assassin's Creed: Egység

2015 Fantasy felnőtt fumax kiadó kaland Történelmi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Blogturné Klub néhány tagja idén is kockáztatta az életét, és beépült az Orgyilkosok és a Templomosok közé. Ezúttal az 1789-es Párizsba látogattunk, ahol épp elkezdődött a Francia Forradalom. Négy állomáson át fogjuk nektek elmesélni két bosszúszomjas főhősünk, Arno és Élise drámai és kalandokkal teli történetét.



Kiadó: Fumax
Megjelenés: 2015.
Műfaj: történelmi kalandregény
Fordította: Bayer Antal

„Megvertek és elárultak, megölték az apámat. Bosszút állok – bármi áron”

1789. Párizs varázslatos városában felvirrad a Francia Forradalom hajnala .  Az utcakövek vértől vöröslenek, ahogy a  nép fellázad az elnyomó arisztokrácia ellen. De a forradalmi igazságszolgáltatásért komoly árat kell fizetnie minden embernek…

Miközben a gazdagok és a szegények közötti választóvonal minden korábbinál szélesebbre nyílik, és egy nemzet önmagát tépi szét, két fiatalember, egy férfi és egy nő, bosszút akar állni mindazért, amit elveszített.

Arno és Élise hamarosan az Orgyilkosok és a Templomosok évszázados küzdelme kellős közepén találja magát – egy olyan világban, amelynek halálos veszedelmei minden képzeletet felülmúlnak.

Az Ubisoft díjnyertes videójátéka alapján.


Vélemények

"Élise karaktere megint bebizonyította, hogyha egy nőben elindul a vezérhangya, igenis oda tudja tenni magát és le tudja vadászni azt a bizonyos gonoszt. De a bizonyításig rögös út vezetett, mégis ez lett az egyik kedvenc AC regényem. " - Loki

Nyereményjáték

Minden állomáson találtok egy-egy (összesen négy) kérdést. Válaszoljatok helyesen mindegyik kérdésre, lájkoljátok a Blogturné Klub és a Fumax Facebook oldalát, hogy esélyesek legyetek egy Assassin’s Creed: Egység példány megnyerésére.

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. A nyerteseknek kiértesítést követően 72 órájuk van válaszolni az emailre, azután újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

04/04 CBooks
04/06 Könyvszeretet
04/08 Függővég
04/10 Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review