Mészöly Ágnes: Darwin-játszma - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági kortárs Móra Kiadó realista YA
Mészöly Ágnes: Darwin-játszma

Mészöly Ágnes: Darwin-játszma

ifjúsági kortárs Móra Kiadó realista YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

4 kamaszlány, egy osztályközösség és az osztályfőnök. Mai regény, mai szereplőkkel, mai stílusban. Mészöly Ágnes húsbavágóan valódi és meglepően őszinte regényt írt, ami játszódhatna bármelyik szakközépiskolában, vagy gimnáziumban. A Blogturné 4 bloggere vállalkozott arra, hogy megismeri a regény főszereplőit.

Patrícia, Lídia, Zsófi és Kata története rengeteg titokban bővelkedik, és ahhoz, hogy rájöjjünk mik is ezek, ahhoz egyre mélyebb és mélyebbre ásunk Kata visszaemlékezéseiben, hogy megismerjük a Darwin-játszmát és magát a lányokat is. A turné végén, ahogy az lenni szokott meg is nyerheted a Móra Kiadó által felajánlott könyvet is. Tarts velünk, lépd át az iskola kapuit, és kövesd a kamaszokat egy olyan helyre, ahonnan nincs visszaút.

Kiadó: Móra
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 304

Minden olyan bonyolult...

Kata egy elitgimnáziumba jár, ő a legjobb matekos, rendszeresen maratoni távokat fut, a fiúkat le sem tudja vakarni magáról, és ráadásul az anyja is jó fej. Valami még sincs rendben az életében. Három barátnőjével együtt ő is úgy gondolja, minden könnyebb lenne egy másik osztályfőnökkel. Kata, Patrícia, Lidi és Zsófi titkos szövetséget köt: ők lesznek a Darwin’s daughters, az evolúció titkos ügynökei. Az osztályfőnökük ellen indított, kamasz daccal teli bosszúhadjárat szinte észrevétlenül durvul el. Ki tudja megmondani, hol a határ?
Itt és most, velünk, körülöttünk, bennünk játszódik és lüktet tovább a könyv szereplőinek élete.
Ennek a történetnek tétje van. Annyi bizonyos, hogy nem lányregény...



Nyereményjáték


A Darwin-játszma 4 főszereplőjének különböző feladatai vannak, amikor megfogadják, hogy kis csapatuk a Darwin Daughter's célját végrehajtják. A te feladatod nem lesz ennyire gonosz, de szükséged lesz hozzá némi keresgélésére. Minden blogban találsz egy linket, amin egy kép lapul, rajta betűkkel. A betűk segítségével egy Darwinhoz kapcsolódó “dolog” nevét keressük.

Keresd a turnéban résztvevő blogokon, és a Blogturné hivatalos oldalán lévő összefoglaló posztnál a linket, amik elvezetnek a betűkhöz. A 13 betűből kirakhatsz egy 3 szavas Darwinhoz kapcsolódó dolgot, amit a Rafflecopter dobozba beírva neked is esélyed lesz megnyerni a Móra Kiadó által felajánlott Darwin-játszma egyikét. Jó keresgélést!


A turnéban részt vevő blogok:

05.02. Zakkant olvas
05.03. Deszy Könyvajánlója
05.05. Insane Life
05.07. Dreamword

0 Reviews:

Post Your Review