Roger Hobbs: Ghostman - A megoldóember - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
krimi Libri kiadó Roger Hobbs
Roger Hobbs: Ghostman - A megoldóember

Roger Hobbs: Ghostman - A megoldóember

krimi Libri kiadó Roger Hobbs
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Roger Hobbs: Ghostman - A megoldóember 

ISBN 9789633103531
terjedelem: 416 oldal
kötészet: kartonált
megjelenés: 2015-02-27

Fülszöveg:

Nincs bankszámlája, nem használ útlevelet, nincs nyoma egyik nyilvántartásban sem. Nem létezik. A szakmában csak úgy ismerik: a Szellem. Álneve: Jack Delton.
Jack régóta bujkáló bűnöző, aki pár évvel korábban bejutott Kuala Lumpur legszigorúbban őrzött bankjába, majd egy rossz döntés következtében a zsákmányt és társait is elvesztette. A banki meló megrendelője azóta is a nyomában van, és amikor rátalál, Jacknek nincs más választása: el kell vállalnia egy újabb veszélyes küldetést. 48 órát kap, hogy a félresikerült kaszinórablásból származó egymillió dollár és a súlyos sebesülésekkel menekülő elkövető nyomára bukkanjon.
De nem Jack az egyetlen, aki a pénzt akarja: egy gyönyörű FBI-ügynöknő és egy kegyetlen módszereiről ismert bandavezér érdeklődését is felkelti az ügy, Jack pedig olyan erőkkel találja szemben magát, amelyek elől nem menekülhet…
Roger Hobbs huszonnégy évesen megírta első nemzetközi bestsellerét. A Ghostman egy évvel később minden jelentős kriminek járó irodalmi díjat besöpört, huszonöt országban vették meg a kiadás jogait, és nagyszabású film készül belőle. A regény folytatása A nyomtakarító címmel hamarosan olvasható.



A blogturnéról

 
Egy ember, akiről semmit sem tud senki. Nincs neve, nincs arca, csak munkái vannak, amiket elvégez.  Felbukkan, megoldja az ügyet bármi áron, aztán tova tűnik. Csak készpénzzel fizet, csak készpénzt fogad el és nem hagy nyomot a világban. Nagyon érti a dolgát. A bankrablások és az álcázás nagymestere. Ő a Szellem, aki Roger Hobbs izgalmas regényének főszereplője. 4 blogger vállalkozott arra a lehetetlen küldetésre, hogy megpróbálja megismerni A megoldóembert, addig amíg újra el nem tűnik.

Tarts velünk és a Blogturné klub bloggereivel, nyomozz az eltűnt pénz után izgalmas kalandokon keresztül majd a turné végén nyerd meg a Libri Kiadó által felajánlott 2 könyv egyikét.


Nyereményjáték

A Szellem Kuala Lumpurban egy olyan cseles bankrablást követett el társaival, ami minden képzeletet felülmúlt. A férfi és társai egy csomó pénz emelnek el a bankból, de az összeget senki sem tudja. Mivel mi nem vagyunk bankrablók, de tudjuk, hogy milyen különleges pénzeket emelt el Szellem a bankból, így a te segítségedet kérjük. Minden blogon elrejtünk egy papírpénzt, a te feladatod lesz kitalálni, hogy mi a pénz neve. Egy kis segítséget kapsz majd hozzájuk és fotót is csatolunk a pénzről, de nem lesz egyszerű a feladat, mert nem szokványos külföldi valutákról van szó. Nyomozásra fel!

Aki helyesen beírja a különleges pénzek nevét a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba, annak a turné végén esélye van megnyerni a Libri Kiadó által felajánlott 2db könyv egyikét.



a Rafflecopter giveaway

A blogturnéban résztvevő bloggerek:

04.06. Zakkant olvas
04.08. Függővég
04.10. Tekla könyvei
04.12. Könyvszeretet 

0 Reviews:

Post Your Review