Benina: Tükör #1 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó paranormális romantikus YA
Benina: Tükör #1

Benina: Tükör #1

ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó paranormális romantikus YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent Benina legújabb regénye, a Tükör, mely a Rekviem a szivárványodért című sorozat első kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere egy halálon túli világba kalauzol, hogy bemutassa Neszta és Damien szerelmének hátborzongató történetét!

2015. április 25-től egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!


Kiadó: Könyvmolyképző
ISBN: 9789633731994
Oldalszám:
Illusztrálta: Benina

Előbb légy halott, hogy aztán élhess!
Neszta életvidám, ambiciózus, szerelmes…
… és halott.
Nem képes alakot ölteni.
Egyetlen ember hallja.
Egyetlen ember látja.
Egyetlen ember érzi, amit ő.
Vőlegénye, a hajdani FBI-nyomozó, mára tanácsadó Damien Corner egy Tükrön keresztül képes kommunikálni a lánnyal, aki először semmire nem emlékszik az életéből. Damien kétségbeesett nyomozásba kezd – segítségére van Neszta húga, az autista Zorka.
A nővérek a közöttük feszülő, erős lelki kapocsnak köszönhetően érzelmi-szimbiózisba kerülnek.
Neszta emlékei lassan térnek vissza, pedig sietnie kell, mielőtt az Árvák megkaparintják a lelkét. A Tükörben csak magára számíthat, és Hollóra, a különös, kalapos fickóra.
Damien számára mindenki potenciális gyanúsított, minden árnyékban támadás rejtőzhet,
minden eltelt pillanattal közelebb kerül a paranoiához.
Míg Neszta önmagának egyre halványuló másaként tengődik a Tükörben.
Neszta és Damien szerelmének hátborzongató története.A Tükör fordulatos, halálon túli világba kalauzol, és ha elkezded olvasni, többé már nem ereszt.


http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/benina-tukor-1-rekviem-a-szivarvanyodert-6242




Nyereményjáték


A regény borítója szimbolikus tartalommal rendelkezik, mivel a pillangók sok egyéb mellett a lélek fejlődését, és a halálból kialakuló életet is jelképezik. Így hát mostani játékunk során a lepkék lesznek a főszereplők.

Minden állomáson találtok egy kérdést, és három válaszlehetőséget. Nektek pedig nincs más dolgotok, mint a helyes megoldást vagy annak betűjelét beírni a rafflecopter megfelelő mezőjébe, majd ezt megismételni az összes állomáson, hogy esélyetek nyíljon megnyerni a kiadó által felajánlott regények egyikét.Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.




A turné állomásai:


0 Reviews:

Post Your Review