Elizabeth Bear: Range of Ghosts - Szellemek hegyei - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Elizabeth Bear Fantasy Könyvmolyképző Kiadó
Elizabeth Bear: Range of Ghosts - Szellemek hegyei

Elizabeth Bear: Range of Ghosts - Szellemek hegyei

Elizabeth Bear Fantasy Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy hatalmas birodalom, ahol minden éjjel száz hold kelt fel. Ez a világ elmúlt, és már csak néhány hold maradt. A Blogturné Klub bloggerei összefogtak, hogy elkísérjék útján az egyik utolsó megmaradt vaskarikás holdat, Temurt.

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Farkas János
Oldalszám: -
ISBN: 9789633739518

Valaha száz hold kelt minden éjjel Éjanyánkkal szerte a Végtelen Égen. Valaha száz fia és unokája volt a Nagy Khagannak, a sztyeppék urának, kinek birodalma a világ egyik szélétől a másikig ért. Mára viszályok szította lángokba borult a birodalom és Temur vasholdja világít már csak maroknyi társával a Végtelen Égen. Temur visszatért a csatamezőről, ahol magára hagyták, hogy meghaljon. Szerte körülötte testvérei és rokonai elesett serege hevert, akik egymással harcoltak a Khaganátus uralmáért. Temur a vér szerinti jogos örököse nagyapja trónjának, de nem ő a legerősebb trónkövetelő. A száműzetésbe vonulás jelenti az egyetlen reményt, hogy megmeneküljön kegyetlen unokatestvérétől. Samarkar, a hajdani hercegnő Tsarepheth varázslói Fellegvárának ezer lépcsőfokát hágja meg. Ő volt a Rasan Birodalom örököse, amíg az apja fiút nem nemzett egy új asszonynak. Ekkor elküldték feleségül Song hercegnek, de házasságuk véres háborúba torkollott. Most lemondott minden világi hatalmáról, és a mágusok varázserejét kutatja. Ők ketten szövetkeznek a titkos szekta ellen, mely oly gondosan uszította egymásnak és taszította háborúba a Celadon-tengely birodalmait fortéllyal, megtévesztéssel és varázslattal.

http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/elizabeth-bear-szellemek-birodalma-6883





Nyereményjáték 


A Szellemek hegyei egy nagyon is valóságosnak tűnő helyszínen játszódik. Ezért úgy gondoltuk, keltsük életre a Krími Tatár Kánság egyes kánjait. Az öt blogbejegyzésben elrejtettük egy-egy kán nevét, nektek pedig az lenne a feladatotok, hogy kitaláljátok, melyik kán bujkál az egyes blogokon. Segítségként megadjuk a nálunk lévő kán felmenőjének nevét. Aki minden állomás kánját megtalálja, eséllyel indul a három darab Szellemek hegyei könyvnyeremény egyikéért.
Figyelem! A Kiadó csak Magyarország területére postáz, valamint a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen az értesítő e-mailre, egyéb esetben új nyertest sorsolunk!


A turné állomásai 


04/14. Insane Life 
04/15. Always Love a Wild Book 
04/16. Bibliotheca Fummie 
04/17. Könyvszeretet
04/18. Vendégblogger


0 Reviews:

Post Your Review