Sarah J. Maas - Az orgyilkos pengéje - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy ifjúsági kaland Könyvmolyképző Kiadó YA Young Adult
Sarah J. Maas - Az orgyilkos pengéje

Sarah J. Maas - Az orgyilkos pengéje

Fantasy ifjúsági kaland Könyvmolyképző Kiadó YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Az Üvegtrónban már mint legendás orgyilkost ismerhettük meg Celaena Sardothient. De vajon hogy lett legendává? Mi tette legyőzhetetlenné? Milyen kalandokban vett részt, mielőtt a bányákba került, kik álltak hozzá közel és kik befolyásolták az életét?

Ezt mind megtudhatod, ha követed 5 állomásos Az orgyilkos pengéje turnénkat április 16-a és 24-e között. És ha ügyesek vagytok a játékunkban, még akár meg is nyerhetitek a könyvet!

Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2015.04.23
Műfaj: YA Fantasy
Fordította: Hetesy Szilvia

Celaena Adarlan legfélelmetesebb orgyilkosa.

Az orgyilkosok törvényei szerint teljes engedelmességgel tartozik mesterének, de ő senkire sem hallgat, és csak társában, Samben bízik.
Celaena öt kockázatos küldetésre indul távoli szigetekre és ellenséges sivatagokba, ahol a rabszolgák felszabadításáért küzd, és egyben elégtételt akar venni a kegyetlen királyon. Ám eközben megszegi mestere, Arobynn parancsait, egy ilyen árulásért pedig elképzelhetetlenül súlyos büntetés jár…

Fedezd fel az öntörvényű hősnő sötét és izgalmas világát, és tudd meg öt fordulatos előzménytörténetben, hogyan kezdődött az Üvegtrón sorozat legendája!



Vélemények

"Akik nem csupán a szerelmi szálat szerették az Üvegtrón könyvekben, azok ezt imádni fogják. Celaena kalandjai itt még talán sokkal izgalmasabbak is, mint korábban voltak, hiszen tulajdonképpen azt követhetjük, hogyan vált azzá a híres bérgyilkossá, akinek már megismertük." - Deszy
"...azt javaslom, hogy mindenki olvassa el ezt a novellás kötetet. Akik szerették Celaenát és az Üvegtrónt, azok még jobban megismerhetik a főhősnőt és pontosan megtudhatják, hogy mi miatt kerül Távolvég sóbányáiba; akik pedig nem szerették, mert az Üvegtrónban nem kapták meg azt a hírhedt orgyilkost, amit a fülszöveg alapján vártak, azok pedig azért olvassák el, mert itt végre fény derül arra, hogy miért is kapta Celaena ezt a megtisztelő címet!" - Lupi 
"Sarah képes volt olyan öt novellát írni, amik külön külön is élvezetesek, de összerakva pedig kétségkívül jobb kötetet adnak ki, mint maga az első regény, amit szintén nagyon szeretek. Az Orgyilkos pengéje Celaena történetének kihagyhatatlan fejezeteit tartalmazza. " - Függővég  

Nyereményjáték


Egy kis nyomozásra invitálunk benneteket. Minden blogon találtok egy-egy híresebb halál esetet. A feladatotok, hogy kitaláljátok melyik ismert történelmi vagy fikcionális személy az áldozat.

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. A nyerteseknek kiértesítést követően 72 órájuk van válaszolni az emailre, azután újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

04.16 Deszy Könyvajánlója
04.18 Függővég
04.20 Kelly & Lupi olvas
04.22 CBooks
04.24 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review