Tavi Kata - Ballépések - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó Magyar szerző Young Adult
Tavi Kata - Ballépések

Tavi Kata - Ballépések

Könyvmolyképző Kiadó Magyar szerző Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 Az I. Magyar Könyvek Viadalán Az év felfedezettjének választott Tavi Kata visszatér a Sulijegyzetek sorozat második részével. A Ballépésekben tovább folytatódik Lilla és Krisztián története, megannyi kalanddal, szomorúsággal és remek pillanattal fűszerezve.

Tartsatok velünk a blogturnén, ahol az értékelések mellett extrákat is találtok, továbbá három példányt kisorsolunk a regényből.
 Könyvmolyképző, 2014
472 oldal
Besorolás: YA, realista

Szeptember van és tanévnyitó, Lilla szorongva várja Krisztiánt. Nyár elején elcsattant egy csók, de azóta hiába vár folytatásra. Krisztián körül teljes a káosz, a rockistennek kinéző fiú elutasító Lillával és másokkal, sőt, a kosarazásban sem leli örömét.
Mi folyik a háttérben? Mit kavar a felbukkanó exbarátnő, Adrienn? Miért állít be Lilla bulijára és miért kezdenek verekedni a srácok?
Lilla éli a tánctagozat mindennapjait, de az iskolai órák és fellépések mellett nyitva tartja a szemét. Rájön, hogy Márk és Krisztián ellenséges viszonya mögött apró, múltbeli titkok rejlenek, és szuperkém barátnőivel akcióba lendül, hogy megtudja, mi az igazság.
Ám Lillát meg mások figyelik, akik félreértik a fiúkkal folytatott barátságát, és mocskos pletykákat terjesztenek róla.Vajon mit érez iránta Krisztián? És kit szeret Márk? Lilla keményen küzd, szenvedélyesen táncol, de néha elbukik.
Lesz olyan fiú, aki erős karjával átöleli és az Élet nagy táncparkettjén igazi társa lesz?
Új, lebilincselő történet a Sulijegyzetek sorozathoz!
A Nyitótánc után ezt is élvezni fogod.


Blogturné Klub állomások:

- 12.05. – Deszy könyvajánlója
- 12.07. – Always Love a Wild Book
- 12.09. – Kelly & Lupi olvas
- 12.11. – Media Addict

0 Reviews:

Post Your Review