Sarah MacLean: A hódítás tíz szabálya - blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó romantikus Történelmi
Sarah MacLean: A hódítás tíz szabálya - blogturné

Sarah MacLean: A hódítás tíz szabálya - blogturné

Könyvmolyképző Kiadó romantikus Történelmi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Az arany pöttyös regények legújabb megjelenésével folytatódik Sarah MacLean humoros és szenvedélyes történelmi romantikus trilógiája!
Kiadó: Könyvmolyképző
Fordította: Hetesy Szilvia
Várható megjelenés: 2014. december 16.
Műfaj: történelmi romantika

Amióta a népszerű női magazinban megjelent a hír, hogy Lord Nicholas St. John még a facér férfiak táborát gyarapítja, azóta folyamatosan üldözi őt az összes előkelő hajadon hölgy. Egy időre elutazik, hogy megszabaduljon tőlük, ám ekkor nagy igyekezetében éppen kinek az útjába keveredik? Egy önálló és határozott nő elé, aki ugyanakkor a leggyönyörűbb is, akit valaha látott.
Lady Isabel Townsend egy léhűtő szerencsejátékos nemes lánya. Túl sok titkot őriz, a pénznek viszont valójában nagyon is híján van. Bár már hozzászokott ahhoz, hogy gondot viseljen magára, apja halála miatt ezúttal segítségre szorul: meg kell védenie a kisöccsét megillető jogokat. A jóképű és tájékozott Lord Nicholas megoldást jelenthetne minden problémájára. Ám a ladynek roppant elővigyázatosnak kell lennie, kerülnie kell mindent meggondolatlanság – például, hogy piszkosul, szenvedélyesen beleszeressen valakibe.


Idézet

"Lord Nicholas maga az eszményi férfi! És a szemei, drága Olvasóink, a szemei! Olyan gyönyörű kékek!" - Gyöngyök és pelerinek, 1823. június

Nyereményjáték

A hódítás tíz szabálya az 1823-as esztendőbe repít vissza minket, abba az időbe, amely számos történelmi-romantikus regény szerzőjét megihletett már.
A blogturné bejegyzéseinek kiemelt betűi rendre összeolvasva olyan szerelmespárok neveit adják meg, akiknek története szintén a korabeli - regency és viktóriánus - Angliában játszódik. Megfejtésként e könyvek címeit várjuk a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
(Figyelem! A kiadó kizárólag Magyarország területére postáz! Az emailes értesítést követően, ha a nyertes nem válaszol 72 órán belül, új nyertest sorsolunk.)


A blogturné állomásai:

12.20. Angelika blogja
12.22. Deszy könyvajánlója
12.24. Insane Life
12.28. Dreamworld
12.30. Kristina blogja

0 Reviews:

Post Your Review