Róbert Katalin - Szívből, színből, igazán - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ Magyar szerző Szivárvány kör
Róbert Katalin - Szívből, színből, igazán

Róbert Katalin - Szívből, színből, igazán

ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ Magyar szerző Szivárvány kör
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Alex és Lilla testvérek, szeretik egymást, ám mindketten Patrik után vágyódnak.
Patrik azonban nehezen ereszt bárkit közel, édesanyja halála túlontúl fájó, apja elutasítása pedig túl könyörtelen. Úgy érzi, többé nem képes szeretetre senki iránt. Mégis összebarátkozik Alexszel, és a kapcsolat egyre mélyül, egyre fontosabbá válik számára a fiú. Csakhogy neki mindig a lányok tetszettek, és Lilla mellett sokkal vidámabb és könnyebb az élet.
Alex fél a saját másságától és tehetetlen. Miközben próbálja megtalálni az útját, helyt kell állnia azokban a játszmákban is, amelyeket Patrik diktál. Mégsem képes elszakadni a fiútól, és attól a keserves, de gyönyörű szerelemtől, ami hozzá köti.
Lilla féltékenyen figyeli a fiúk hatalmi harcát, de hisz abban, hogy Patrik végül őt választja. A párkapcsolatért kész küzdeni, még akkor is, ha szeretett bátyja a másik fél. És egy nap Patrik végre odafigyel Lillára is…
Ők hárman egy különleges, érzékeny játszmát játszanak, ahol rendkívül nagy a tét: a boldogság.


„Lélegzetállítóan szép, szívbemarkoló regény szerelemről, másságról és útkeresésről” – hirdeti a Szívből, színből, igazán fülszövege. És milyen jól teszi! A Blogturné klub tagjai megmutatják neked, hogy mennyire csodálatos is Róbert Katalin könyve. Tarts velünk!

0 Reviews:

Post Your Review