Marie Lu: Champion - Bajnok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Disztópia ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó YA
Marie Lu: Champion - Bajnok

Marie Lu: Champion - Bajnok

Disztópia ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



 A fiú egy LEGENDA.
A lány SZÜLETETT TEHETSÉG.
Ki lesz a BAJNOK?

Marie Lu Legenda sorozatának befejező kötetét, Champion - Bajnok címmel a Könyvmolyképző Kiadó hozza el, a Blogturné Klub 3 bloggere pedig örömmel mutatja be nektek a könyvet, néhány extrával és természetesen a már megszokott játékkal, ahol 3 példányt nyerhettek a könyvből.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Terjedelem: ??? oldal
Elit start: 2014.12.09
Várható megjelenés: 2014.12.12
Fordította: AncsaT
Besorolás: YA, disztópia

A fiú egy LEGENDA.A lány SZÜLETETT TEHETSÉG.Ki lesz a BAJNOK?June és Day annyi mindent feláldozott a Köztársaságért, és egymásért, de az ország végre a megújulás küszöbén áll. June visszanyerte a Köztársaság megbecsülését, a kormányzat legfelsőbb köreiben dolgozik mint princepsjelölt, Day pedig a hadseregben emelkedett magas posztra. Arra azonban egyikük sem számított, hogy a körülmények alakulása ismét összehozza őket. Épp mikor már küszöbön áll a békeszerződés aláírása, egy járvány kitörése okoz pánikot a Kolóniákban, és ismét háború fenyegeti a Köztársaságot. A fertőzést egy minden eddiginél halálosabb vírus okozza, az ország sorsa pedig June kezében van. De hogy megmentse milliók életét, arra kell kérje, akit mindennél jobban szeret, hogy áldozza fel mindenét. Szívszorító dráma, akció és feszültség. Marie Lu nagysikerű trilógiájának elképesztő befejezése.

 



 

Nyereményjáték:

A borítón lévő rózsa annyira megfogott minket, hogy úgy döntöttünk, hogy rózsákkal kapcsolatos lesz a játékunk is. Minden blogon fogtok látni egy képet, vagy egy rövidke leírást valakiről, akihez valamilyen módon kapcsolódik ez a gyönyörű virág. De mi nem a személy nevét kérjük, hanem a MŰ CÍMÉT, amelyben megjelenik ez a szereplő. (ha sorozatról van szó, akkor bármelyik résznek elfogadjuk a címét).

A helyes megfejtők között pedig a Champion - Bajnok három példányát sorsoljuk ki.

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz, a győztesnek pedig 72 órája van válasz e-mailt küldeni, ellenkező esetben új nyertest kell sorsolnunk.


A Blogturné további állomásai:

December 3 - Kelly Lupi olvas
December 7 - Dreamworld
December 9 - MFKata gondolatai


0 Reviews:

Post Your Review