Robert Paul Weston: Szörnyen Titkos Részleg - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
gyermekirodalom Kolibri Kiadó
Robert Paul Weston: Szörnyen Titkos Részleg

Robert Paul Weston: Szörnyen Titkos Részleg

gyermekirodalom Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Kolibri kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Robert Paul Weston Szörnyen Titkos Részleg című mesekönyve. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere meghív benneteket, hogy egy blogturné keretein belül, együtt fedezzük fel, mit is rejt az ódon ház folyosójának végén az utolsó előtti ajtó. A körúthoz nem lesz másra szükségetek, csupán egy jó nagy adag képzeletre és gyermeki lelkesedésre!

2014. december 12-től, naponta egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

Kiadó: Kolibri
ISBN: 9786155450266
Oldalszám: 336 oldal
Fordító: Pék Zoltán

Üdv ebben a csábosan csápos, szörnyesen szárnyaló világban!

Elliot és barátja, Leslie meg van győződve arról, hogy álmos városukban soha nem történik semmi. Csakis a DENKi-3000 üvegpalotájában zajlik az élet. Igen ám, de a világ ötödik legnagyobb elektronikai gyárának Kutatási és Fejlesztési Részlegébe senki emberfia nem léphet be. Kivéve Archie professzort…

A csillogó üvegtornyok között áll egy titokzatos, ódon ház. Úgy hírlik, innen ered a vállalat összes döbbenetes találmánya, többek közt a periszkalap, a rakétazokni és a transzcukorka. És azt is csak Archie bácsi tudja, mit rejt a ház folyosójának végén az utolsó előtti ajtó.

Egy nap azonban Elliot és Leslie meghívást kap a szörnyen titkos részlegbe! Ahol megismerkednek görnyedt, trollszerű lényekkel, apró szárnyas micsodákkal, amelyek szikráznak repülés közben. És találkoznak hatalmas, szőrös és szarvas nem-emberekkel meg hobkányokkal… Ugyanis ez a részleg telis-tele van bizarr és zseniális lényekkel!

Amikor bezárás fenyegeti a DENKi-3000-et, egyetlen lehetőségük marad: elő kell rukkolni egy új termékkel. De tetézi a bajt, hogy a cég egyetlen találmánya sem működik mostanában. Ráadásul Archie bácsi is eltűnik, így Elliotnak, Leslie-nek és a szokatlan, hm, „alkalmazottaknak” kell előrukkolniuk egy lélegzetelállító találmánnyal, ami megmenti a Szörnyen Titkos Részleget.



Nyereményjáték


Nyereményjátékunk során nem csak Leslie és Elliot kap meghívást a Szörnyen Titkos Részlegbe, hanem Te is, kedves olvasó! Gyere, nyisd ki az ajtót, és találd ki, melyik híres szörnyeteg rejtőzik mögötte.

Feladat:
1) Minden állomáson találtok egy ajtót. Kattintsatok rá, és rakjátok ki a puzzle-t, hogy megtudjátok, melyik mesebeli szörnyeteg bujkál mögötte.
2) Írjátok be a szörnyeteg, vagy szörnyetegek nevét/neveit a rafflecopter megfelelő mezőjébe.
3) Ahhoz, hogy részt vegyetek a sorsoláson, mind az ötüket meg kell fejtenetek! (Pszt! A www.blogturneklub.com összefoglaló bejegyzésében is rejtőzködik egy!)
4) Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. A nyerteseket pedig arra kérjük, 72 órán belül válaszoljanak az értesítő e-mailre, különben automatikusan új nyertest sorsolunk!


http://four.flash-gear.com/npuz/puz.php?c=v&id=3908726&k=71273538

 


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review