Magisztérium 1. - A vaspróba - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy gyermekirodalom Könyvmolyképző Kiadó
Magisztérium 1. - A vaspróba

Magisztérium 1. - A vaspróba

Fantasy gyermekirodalom Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Mi történik, ha két sikeres írónő, akik nem mellesleg legjobb barátnők, összefog? Nos, például a Magisztérium sorozat, amelyet magyarul a két említett írónő, Holly Black és Cassandra Clare kiadója, a Könyvmolyképző Kiadó hoz el nekünk. 
Call jó ideje tudja, hogy varázsereje van. De a mágia sötét dolog, az édesapja is figyelmeztette. Mindent meg kell tennie, hogy elbukjon a Magisztérium, a mágusképző felvételi vizsgáján. 
De a Blogturné Klub nem retten meg olyan könnyen, úgyhogy december 1-je és 6-a között mi magunk is elmerülünk az iskola föld alatti barlangrendszerében. Minden nap szolgálunk nektek érdekességekkel is, így mire a hét végére értek, ti magatok dönthettek, akartok-e az iskolába járni a szereplőkkel.
És ha sikerül kitalálni ezeknek a bizonyos szereplőknek a nevét is, a nyereményjátékban tiétek lehet a három A vaspróba könyv egyike is!

Eredeti cím: The Iron Trial
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: ???
Fordító: Komáromy Zsófia
ISBN: 9789633739273
Sorozat: Magisztérium 1.

Callt az édesapja egész életében óva intette a mágiától. A fiú meg van győződve arról, hogy ha sikerrel jár a vaspróbán, és felvételt nyer a Magisztériumba, annak csak rossz vége lehet.
Úgyhogy a lehető legjobban igyekszik, hogy a lehető legrosszabb formáját hozza… és elbukik az elbukásban.
Így hát most várja a Magisztérium, ez az egyszerre szenzációs és vészjósló hely, ami sötét szálakkal kapcsolódik Call múltjához, és kanyargós utat mutat a jövője felé.
A vaspróba csak a kezdet, a legnagyobb próbatétel csak ezután következik…


http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/magiszterium_reszlet.pdfhttp://konyvmolykepzo.hu/products-page/kameleon-konyvek/holly-black-cassandra-clare-magiszterium-1-a-vasproba-6741



Nyereményjáték

Callnak a Magisztérium számtalan új emberrel, iskolatársakkal, tanárokkal, történelmi alakokkal kell megismerkednie. A ti feladatotok csupán annyi, hogy kitaláljátok a szereplők nevét a jelentése alapján! Segítségképpen az egyes nevek betűit összekeverve kiemeltük nektek a bejegyzéseinkben. 
Ha ügyesek vagytok, megnyerhetitek a 3 Magisztérium - A vaspróba kötet egyikét!
Hajrá!

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére szállít!
A nyerteseket e-mailben értesítjük, az értesítéstől számított 72 órán belül kérjük válaszolni az e-mailre, amennyiben ez nem történik meg, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

Blogturné állomások

12.01. - Deszy könyvajánlója
12.02. - Bibliotheca Fummie
12.03. - Dreamworld
12.04. - Kelly Lupi olvas
12.05. - Always Love a Wild Book
12.06. - Media Addict

0 Reviews:

Post Your Review