Jenny Han - Nincs nyár nélküled (Nyár trilógia 2.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
jenny han Könyvmolyképző Kiadó nincs nyár nélküled Young Adult
Jenny Han - Nincs nyár nélküled (Nyár trilógia 2.)

Jenny Han - Nincs nyár nélküled (Nyár trilógia 2.)

jenny han Könyvmolyképző Kiadó nincs nyár nélküled Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Ez a nyár más mint a többi… Ez a nyár mindent megváltoztat… Belly előző nyara érzelmileg igazi hullámvasút volt, ám az igazi utazás a lány életében még csak most kezdődik el. Idén nyáron átadja a helyét a játéknak a gyász, és a komoly érzelmek teljesen átveszik a helyüket a kamaszos duzzogástól, és medencében úszás helyett fontosabbak lesznek a barátok, és a családtagok. Tarts velünk és kövesd figyelemmel a  Nyár trilógia 2. részét, melyben Belly, Jeremiah, és Conrad élete teljesen felfordul, amikor a Couisins beach-i tengerparti házikó jövője is veszélybe kerül.

Ez az nyár sok mindenre megtanítja a főszereplőket és sok meglepetést okozhatnak nekünk olvasóknak is. Bár most tél van, de Nincs nyár nélküled illetve nélkületek! Játsszatok velünk és megnyerhetitek a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott 3 db könyv egyikét.


Jenny Han: Nincs nyár nélküled
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: It's Not Summer Without You
Fordító: Tóth István
ISBN: 9789633739082
Várható megjelenés: 2014.11.25

Fülszöveg:
„Ebben a könyvben mindaz benne van, amire egy lánynak szüksége lehet nyáron.”

Belly eddig minden egyes nyarát Cousins Beachen töltötte, élete azonban most fordulóponthoz érkezett. Mivel Conraddal való rövid kapcsolata gyászos véget ért a télen, életében először otthon fogja tölteni a nyarat.
Legjobb barátnője, Taylor remek tervekkel áll elő: hajókázás, sütkérezés a medence partján, új fiúk, akikre rá lehet kattanni. De amikor Jeremiah felhívja a hírrel, hogy Conrad eltűnt, látszólag minden a nyaraló felé sodorja Bellyt.
Vajon még egy nyarat eltölt azzal, hogy a fiú után fut, vagy végre képes lesz elengedni őt?


Nyereményjáték

Jenny, Conrad és Jeremiah ezen a nyáron kicsit eltávolodik egymástól, ám a Couisins beach-en eltöltött nyarak emlékére rendeznek egy nagy bulit kamaszkoruk kedvenc helyszínén, azaz a tengerparti házban.. Légy te is a strandos parti részese és segíts a blogturnéban résztvevő blogok között összegyűjteni a parti kellékeit.

Mindegyik blogon elhelyezünk egy-egy képet, amin egy-egy tárgy, étel/ital, esetleg egy olyan kellék lesz, amivel a fiatalok feldobták a bulijukat. A te feladatod kitalálni, hogy mit ábrázol a kép, és beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ha ügyes vagy, neked is esélyed van megnyerni a 3 nyereménykönyv egyikét.

Strandbuli indul!

Figyelem! A Kiadó csak magyarországi postacímre postázza a nyereménykönyvet. A nyertesnek 72 órája van válaszolni a nyeremény értesítő emailre, ha ez elmarad, akkor új nyertest sorsolunk. Érdemes olyan címmel játszani, amit gyakran nézel, ne maradj le! 


a Rafflecopter giveaway
 
 
A turné állomásai

12.02. – Roni Olvas
12.04. – Media Addict
12.06. – Zakkant Olvas
12.08. – Kelly & Lupi Olvas
12.09. – Dreamworld
12.10. – CB Olvas 

0 Reviews:

Post Your Review