Kody Keplinger - The DUFF - A pótkerék - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
kody keplinger Könyvmolyképző Kiadó YA
Kody Keplinger - The DUFF - A pótkerék

Kody Keplinger - The DUFF - A pótkerék

kody keplinger Könyvmolyképző Kiadó YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

December 12-én jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadónál Kody Keplinger nagy sikernek örvendő ifjúsági novellája, melynek főszereplője Bianca egy 17 éves lány, akit iskolástársa a szoknyapecér Wesley a DUFF jelzővel illett. Mit is jelent a DUFF? A szó az undi kövér barátnőt takarja, akin keresztül meg lehet környékezni a többi csini barátnőt. Bianca, Wesley szerint ilyen, de a lányban több van ennél. Menekül valami elől, és egyenes a Wesley karjaiba, aki gyógyír lehet a problémákra. Hogy mikor és miként talál egymásra a csúnya barátnőnek titulált Bianca és a nagyszájú szexis csajozógép az A pótkerékből kiderül!

Tartsatok velünk és a turné végén, ha ügyesen játszol te is megnyerheted magadnak a 3 db Kody Keplinger könyvet, amiből jövőre érkezik a mozifilm is.


Kody Keplinger: The Duff - A pótkerék
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Fordító: Szabó Krisztina
ISBN: 9789633992463
Elit start: 2014.12.09.
Premier Péntek: 2014.12.12

Fülszöveg:

A tizenhét éves Bianca Piper cinikus, hűséges, és még véletlenül sem gondolja azt, hogy ő lenne a legszebb a barátnői között. Arról nem is beszélve, hogy okosabb annál, mint hogy elkábítsák az iskolai nőcsábász, Wesley Rush szavai.

Ami azt illeti, Bianca kifejezetten gyűlöli ezt a srácot.

Amikor pedig Wesley Duffnak nevezi őt ,egyszerűen ráborítja a kóláját.

Ám Bianca élete otthon sem éppen tökéletes, így figyelemelterelésre van szüksége. Azon kapja magát, hogy megcsókolja Wesleyt. És ami a legrosszabb, még élvezi is. Hogy elszabaduljon a mindennapok poklából, beleveti magát a fiúval egy titkos „ellenségek extrákkal” kapcsolatba.

És ez egészen addig működik is, amíg ki nem csúsznak a dolgok az irányítása alól: kiderül, hogy Wesley nem is olyan rossz hallgatóság, ráadásul az ő élete is elég kiábrándító. Bianca elborzadva veszi észre, hogy kezd beleszeretni abba a srácba, akiről úgy gondolta, mindenkinél jobban utálja.


Nyereményjáték:

Kody Keplinger regényében a béna lány lesz a főszereplő, aki a suli leghelyesebb fiújával randizik. Ilyen történetből már láttunk néhányat, de megunni mégsem tudjuk. Ha ügyes vagy és felismered a blogokon leírt filmes történeteket és kitalálod, hogy mi a címük, akkor máris esélyes vagy, hogy megnyert a 3 darab A DUFF - A pótkerék című könyvet.


a Rafflecopter giveaway


A turnéban résztvevő blogok:
12.12. - Deszy könyvajánlója
12.13. - Always Love a Wild Book
12.14. - Zakkant olvas
12.16. - Dreamworld
12.18. - Kelly Lupi olvas
12.19. - Media Addict

0 Reviews:

Post Your Review