J. Lynn: Wait for you - Várok rád - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
J. Lynn: Wait for you - Várok rád

J. Lynn: Wait for you - Várok rád

Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző jóvoltából jelenik meg a  Wait for You - Várok rád című könyv, ami a sokak számára ismert írónő, J. Lynnek (Jennifer L. Armentrout) egy újabb sorozatának nyitókötete. A blogturnés állomásokon különböző értékelések mellett  számos extrát találtok és akár megnyerhetitek a három példány egyikét!

Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2014. december 16.
Műfaj: NA

Vannak dolgok, amikre megéri várni…
A 19 éves Avery Morgansten életét egy öt évvel korábbi halloween-buli mindörökre megváltoztatta. Az események hatása elől csak úgy menekülhet, ha az otthonától több ezer kilométerre lévő egyetemre jelentkezik. Nem szeretne mást, mint minden feltűnést kerülve elvégezni az iskoláit – de már az első napon összeakad egy sráccal, aki képes darabokra törni a maga számára, gondosan felépített jövőt.
Vannak dolgok, amiket át kell élni…
Cameron Hamilton 190 centi magas, amolyan leányálom – szikrázóan kék szemmel és valami megfoghatatlan képességgelarra, hogy Avery megint olyasmikre vágyjon, amiktől évekkel korábban megfosztották. Veszedelmes dolog lenne közelebbről is megismerkedni vele, de lehetetlen figyelmen kívül hagyni a kettejük között vibráló feszültséget, ami felszínre hozza Avery személyiségének egy mindeddig ismeretlen oldalát.
Vannak dolgok, amiket nem lehet elhallgatni…
Aztán Avery egyre több fenyegető e-mailt és hívást kap, és kénytelen szembenézni a múltjával, amit annyira szeretett volna mindörökre elfelejteni. Rádöbben, hogy van valaki, aki nem fogja egykönnyen elengedni. Vajon ha kiderül a rettenetes igazság, ezzel Avery is elindulhat a gyógyulás útján? És Cam akkor is mellette marad majd, ha megtudja, mi történt? Vannak dolgok, amikért megéri harcolni…




Nyereményjáték


Itt a karácsony és a szilveszter is, ezért nem lesz túl nehéz dolgotok, ígérjük! :)
Minden turné állomáson egy szereplő nevének a betűi keveredtek össze és a kiemelt betűk alapján kell kitalálnotok, melyik szereplők bújtak el az állomásokon.
Minden egyes helyes megfejtéssel növelitek az esélyeteket, hogy megnyerjétek a három példány egyikét.


(Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére szállít!
A nyerteseket e-mailben értesítjük, az értesítéstől számított 72 órán belül kérjük válaszolni az e-mailre, amennyiben ez nem történik meg, újabb nyertest sorsolunk.)

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:
December 15 - Kelly Lupi olvas
December 18 - Deszy könyvajánlója
December 21 - Angelika blogja
December 23 - Insane Life
December 27 - Kristina blogja
December 30 - CBooks
Január 03 - Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review