Kalapos Éva: DAC Blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Magyar szerző Manó Könyvek realista Young Adult
Kalapos Éva: DAC Blogturné

Kalapos Éva: DAC Blogturné

Magyar szerző Manó Könyvek realista Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Az utóbbi években sok magyar helyszínen játszódó ifjúsági könyvsorozat látott már napvilágot. Ezek legkülönlegesebbje talán a D.A.C., ami a keserű valóságot is bemutatja, és olyan kemény témákkal is operál, mint a drogok világa, egy szülő halálának a fájdalma vagy az étkezési zavarok. Eközben megmarad a vidám stílus, és pont emiatt olyan hétköznapian tökéletes a DAC világa.

A Blogturné Klub négy bloggere most a teljes sorozatot bemutatja nektek, a kezdőktől a haladókig mindenki számára érdekességet nyújtunk. Tartsatok velünk!

Kalapos Éva - D.A.C. Egy új élet
Kiadó: Manó Könyvek
Megjelenés: 2013. október 03.

"Mindenkinek van vaj a füle mögött. Ezt fontos előre tisztázni, hogy nyilvánvaló legyen, miért is történt minden úgy, ahogy történt." Unatkozol? Magányos vagy? Vagy csak egyszerűen úgy érzed, az életed egy irtó nagy káosz? Így van ezzel a 15 éves Fellegi Flóra is, aki egy budapesti lakóparkban él az apjával, akit alig lát, és az öccsével, akire viszont rá se bír nézni. Kevés barátja van, a pasizásban tapasztalatlan, egyedül a filmekért rajong mániákusan. Amikor azonban megismeri a kicsit fura, de nagyon vagány Zsanit, az élete fenekestül felfordul, és világossá válik az is, hogy idővel minden titokra fény derül...lépj be te is a D.A.C. világába, és éld át velünk a kalandokat! Barátság, szerelem, család, problémák és megoldások - D.A.C.! 

Kalapos Éva - D.A.C. 2 - Rázós utakon
Kiadó: Manó Könyvek
Oldalszám: 304 oldal
Megjelenés: 2014. április 15.

Jaj, ezek a fiúk! A D.A.C. létrejöttével Flóra körül lassan rendeződnek a dolgok, de Márk még mindig tartogat meglepetéseket a számára. Bár először úgy tűnik, minden a lány reményei szerint alakul, a fiú hirtelen furcsán kezd viselkedni, mintha rejtegetne valami sötét titkot Flóra elől... Eközben a Fellegi családban is tovább bonyolódnak a dolgok: Geri viselkedése egyre aggasztóbbá válik, gyakran tűnik el ismeretlen helyekre, gyanús alakok társaságában. És mindennek a tetejébe Flóra múltjából felbukkan egy rég látott ismerős, Dani is, hogy mindent összekuszáljon. Még több szerelem, még több rejtély és még több barátság vár ebben a kötetben! 



Kalapos Éva - D.A.C. 3 - Kéz a kézben
Kiadó: Manó Könyvek
Oldalszám: 304 oldal
Megjelenés: 2014. november 06.

A sorozat harmadik részében Flóra és barátai ismét olyan helyzetekkel találják szembe magukat, amilyenekkel még sosem találkoztak. Végre megtörik a jég, és Flóráéknál talán lassan helyreáll a családi béke, ezzel párhuzamosan azonban a lány magánélete egyre zűrösebbé válik. Flóra és Dani barátsága tovább mélyül, és fény derül arra, kik és miért zaklatják a fiút. Vajon hogy reagál a D.A.C. ebben a helyzetben? És mit tegyen Flóra, ha közben ő maga is egyre jobban összezavarodik a saját érzéseivel kapcsolatban? A hosszú, közös balatoni nyaralás alatt, tisztázódnak a dolgok vagy még jobban összekuszálódik minden? Születnek-e új szerelmek, lesznek-e nagy szakítások, hogyan alakul a társaság élete?

Tarts te is Flórával, Zsanival és a többiekkel, és légy részese a D.A.C. 3. fergeteges nyári kalandjainak!




DAC Blogturné:

0 Reviews:

Post Your Review