Miranda Kenneally - Kivédhetetlen szerelem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
amerikai foci ifjúsági LOL könyvek miranda kenneally Móra Kiadó YA
Miranda Kenneally - Kivédhetetlen szerelem

Miranda Kenneally - Kivédhetetlen szerelem

amerikai foci ifjúsági LOL könyvek miranda kenneally Móra Kiadó YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Blogturné Klub bloggerei elkalandoznak az amerikai foci világába egy olyan főhősnővel, aki a legjobb dobójátékos hírében áll és 17 éves csaj létére egy egész csapatnyi fiúnak dirigál. Ez a lány nem más, mint Jordan, aki gyerekkorától kezdve lány létére csak focizni akart, így teljesítményével beküzdötte magát a suli csapatának pozíciójába. A zűrök akkor kezdődnek, amikor feltűnik egy új szexis csapattag, aki nem csak Jordan csapatvezetői pozíciójára pályázik, hanem magára a lányra is. Sikerül vajon Jordannek felülkerekedni az érzelmek viharán úgy, hogy közben a csapatát a győzelem felé terelgeti? Bekerül a lány a legjobb egyetemi/főiskola csapatba és a szívét sem törik össze? Mindenre fény derül, ha velünk tartotok a Kivédhetetlen szerelem turnén!

Természetesen Jordan mellett megismerheted a regény többi szereplőjét is és extra dolgokat olvashatsz az NFL világáról, Miranda Kenneally írónőről és sorozatáról is. Ráadásul a Móra Kiadó jóvoltából meg is nyerheted a regényt a turné végén. Mire vársz még? Az amerikai fociszezon már elkezdődött! Kapd el a labdát!

Miranda Kenneally: Kivédhetetlen szerelem

Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 344
Fordította: Vince Judit Andrea
Kötés: kartonált
ISBN: 9789631197587

Fülszöveg:
Aki szerint az amerikai foci és a csajok nem férnek össze, az nem ismeri Jordant! A tizenhét éves lány a gimi csapatának kapitánya és irányítója: bitang tehetséges játékos, és a foci a mindene. (Az már csak hab a tortán, hogy a pályán folyton szívdöglesztő hapsik veszik körül…) Csapattársai tisztelik és szeretik − igaz, csak haverként tekintenek rá. De Jordannek amúgy sincs ideje pasizni, fontosabb, hogy egyetemi sportösztöndíjat szerezzen. Na meg hogy az apja végre elismerje a tehetségét.

A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor Ty Green, a kiváló irányító beiratkozik a suliba. Az irtó dögös srác egyszerre jelent veszélyt a lány posztjára és a szívére, Jordan pedig életében először elbizonytalanodik: vajon nyerhet-e a pályán és a szerelemben is?




Nyereményjáték

Jordan 7 éves kora óta játszik amerikai futballt, így tökéletesen kiismerte már magát a szabályok, a taktikák és a játékosok pozíciói terén. De vajon a lánynak tényleg ott van a helye a legnagyobbak között? Nem zavarják a meccsen a koncentrációját a helyes csapattársak? Összegyűjtöttünk nektek minden blogra egy-egy híres és nem mellesleg szexis NFL játékost, ám a nevüket nem árultuk el. Ismerd fel a leírásról, és a képről a keresett játékosokat és segíts Jordannak összegyűjteni az álom team-et! Ha ügyesen keresgélsz és mindenkit azonosítasz megnyerheted a Kivédhetetlen szerelem regényt. 




a Rafflecopter giveaway

A turnéban résztvevő blogok:

10.31.Zakkant olvas
11.02. Deszy Könyvajánlója
11.04. Angelika blogja
11.08. Media Addict 
11.09. Nem harap a blog
11.11. Dreamworld
11.12 Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review