Gwyneth Minte: Emily, hol vagy? - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági krimi Vivandra Kiadó Young Adult
Gwyneth Minte: Emily, hol vagy?

Gwyneth Minte: Emily, hol vagy?

ifjúsági krimi Vivandra Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Képzeljétek el, hogy egy napon teljesen váratlanul eltűnik a nővéretek! Ugye, milyen szörnyű? Nos, pontosan ebbe a helyzetbe élhetitek magatokat, ha a Blogturné Klubbal tartotok az Emily, hol vagy? turnéjában. De ez persze még nem lenne túl izgalmas, ha nem próbálnánk meg rögtön kideríteni, hová tűnhetett Emily. És pontosan ezt fogjuk tenni. És ha ügyesek vagytok a nyomozós játékunkban, a könyvből is nyerhettek!

Kiadó: Vivandra Kiadó
Oldalszám: 264
ISBN: 9786155347061
Fordító: ?

A gimnazista Emily három hónapja eltűnt. A családjának fogalma sincs arról, vajon él-e még, vagy már régen halott. Az erdőben egy lány holttestére bukkannak, de nem Emily az, csak nagyon hasonlít rá. Ki lehet ez a másik lány? A rendőrség tehetetlen. Ezért Johanna, Emily húga úgy dönt, hogy önálló nyomozásba kezd barátja, Robin segítségével. Kifaggatják Emily barátait, akiktől váratlan információkhoz jutnak. Ahogy egyre közelebb érnek az igazsághoz, a tetteshez, Johannát annál nagyobb veszély fenyegeti… Izgalmas, feszültségekkel teli ifjúsági krimi. Olvasása közben betekintünk a mai középiskolások életébe, miközben szembesülünk egy rejtélyes bűnügynek a családokra, az iskolára, a kisvárosra gyakorolt hatásával is.


http://bookline.hu/product/home.action?id=274310&type=22&_v=Gwyneth_Minte_Emily_hol_vagy_





 Vélemények


Gwyneth Minte regényét ajánlom a kamaszoknak, a gimnazistáknak, nekik sok tanulsággal szolgál majd a történet. Sőt még a regényt elolvasó szülőknek is tartogat meglepetéseket, és agyalnivalót az Emily, hol vagy? - Zakkant olvas

Az Emily, hol vagy? tökéletes olvasmány azoknak a fiataloknak, akik szeretik a gondolkodást igénylő, izgalmas olvasmányokat, a rejtélyeket, és agymunkát igénylő kikapcsolódásra vágynak. - Roni olvas


Nyereményjáték

A könyvben főhőseinknek össze kell szedniük minden ügyességüket és minden nyomozói képességüket, hogy kinyomozzák, hová tűnt Emily. Ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy a hivatalos szervek nem állnak a helyzet magaslatán.
Ti vajon képesek lennétek észrevenni a fontos, de a fontos apróságokat, ha nektek kellene rájönnötök egy rejtély megoldására? Most kideríthetek! Ugyanis ebben a nyereményjátékban a figyelmeteket és a logikátokat tesszük próbára. Nincs más dolgotok, mint rájönni a megfejtésekre, és beírni őket a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba. Nem probléma, ha nem sikerül mindent megfejteni, már egy helyes válasszal is esélyesek vagytok a nyereményre. És plusz pontokat szerezhettek, ha lájkoljátok a Blogturné Klub, a Vivandra Kiadó és a résztvevő bloggerek Facebook oldalait. Sok sikert!
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. Illetve ha 72 órán belül nem válaszoltok az e-mailre, automatikusan új nyertest sorsolunk!


a Rafflecopter giveaway


A blogturné állomásai

okt. 20. - Zakkant olvas
okt. 22. - Roni olvas
okt. 24  - Deszy könyvajánlója


0 Reviews:

Post Your Review