Jeannette Walls: Az Ezüst csillag - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Maxim Kiadó realista YA
Jeannette Walls: Az Ezüst csillag

Jeannette Walls: Az Ezüst csillag

Maxim Kiadó realista YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Maxim Könyvkiadó  2014.10.10 Dream válogatás
300 oldal
Fordította: Marcali Ferenc
Goodreads: 3,63
Besorolás: YA, realista

Egy szívszorító és felszabadító erejű regény egy bátor lányról, aki szembeszállt a felnőttek világában uralkodó igazságtalansággal. Az Ezüst csillag a képzelőerő és történetmesélés diadala.
1970-et írunk, a helyszín egy kaliforniai kisváros. Jean tizenkét éves, a nővére, Liz tizenöt, amikor művészi hajlamokkal megáldott édesanyjuk, Charlotte – aki bármerre is lakott életében, valami kivetnivalót mindenhol talált – hátrahagyva őket és egy-két hónapra elegendő költőpénzt, elindul, hogy megtalálja önmagát. Egyik nap Bean az iskolából hazatérve egy rendőrautót pillant meg a házuk előtt, ezért Lizzel úgy döntenek, inkább buszra szállnak, és Virginába utaznak nagybátyjukhoz, Tinsley-hez. Bár a nagybácsi befogadja őket, de kevés a pénzük, így Jean nővérével együtt irodai munkát és gyermekfelügyeletet vállal Jerry Maddoxnál, a helyi gyár tagbaszakadt munkafelügyelőjénél. Hamar kiderül azonban, hogy a férfi agresszív és hatalommániás. Az alkalmazottai rettegnek tőle, senki nem mer szembeszállni vele. Liz azonban egy nap már nem bírja a megaláztatást. De mit tehet egy törékeny lány egy befolyásos üzletemberrel szemben? És lesz-e aki mellé áll ebben a küzdelemben?
 

A Maxim Kiadó jelenteti meg Jeannette Walls: Az Ezüst csillag című regényét, mely Jean és Liz megindító története. Ez a testvérpár megmutatja az olvasóknak, hogy minden körülmények között érdemes kiállni az igazunk mellett, legyen az bármennyire kilátástalan helyzet. Három blogger véleményét olvashatjátok a turné során, amit ismét érdemes követni, egy példány nyereménykönyv vár szerencsés gazdájára!

https://www.facebook.com/DreamValogatas/app_190322544333196
Nyereményjáték:

Az Ezüst csillag nyereményjátékára a kérdéseket a BELEOLVASÓ segítségével tudjátok megfejteni. A három blog mindegyikén felteszünk egy-egy kérdést, amit könnyedén meg tudtok válaszolni a linken található első három fejezet ismeretében. Sok szerencsét!  Megjegyzés: A kiadó csak magyarországi címre postáz!  A játék kérdéseiért látogassatok el a blogturné állomásaira!


a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:
10.06. - Deszy könyvajánlója
10.09. - Kelly és Lupi olvas
10.12. - Roni olvas

0 Reviews:

Post Your Review