Holly Black: Red Glove – A vörös kesztyű - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy Young Adult
Holly Black: Red Glove – A vörös kesztyű

Holly Black: Red Glove – A vörös kesztyű

Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Cassel Sharpe tragikus fordulatokkal és meglepetésekkel teli történetét már megismerhettük az első részben. Az átokvetők világa azonban még közel sem oldott meg minden problémát: továbbra is szabadon garázdálkodnak a gengszterek, Cassel bűnöző édesanyja kiszabadult, és nagyban zajlik a politikai háború az átokvetők támogatói és az ellenük törvényeket életbe léptetni akarók között. Vajon hogyan lavíroz a ravasz Cassel ennyi kérdőjel közepette? Ezt tudhatjátok meg, ha velünk tartotok A vörös kesztyű blogturnéban! 
És ha ügyesen számláljátok meg a nyomokat, még egy példányt is nyerhettek a könyvből!

Kiadó: Könyvmolyképző
Elit start: 2014.10.21
Megjelenés:
 2014.11.21

Oldalszám: ?
ISBN: 9789633738924
Fordította: Császár László

„Sötéten  és veszedelmesen elbűvölő történet” – Cassandra Clare

Cassel teljesen mindennapi srácnak tartotta magát, amíg rá nem jött az igazságra: keze egyetlen érintésével képes átváltoztatni bármit – vagy bárkit – azzá, amivé csak akarja. Így történt, hogy Lila, a lány, akibe gyermekkora óta szerelmes volt, fehér macskává változott. Most, hogy Lila visszanyerte emberi alakját, Casselnek örülnie kellene. Csakhogy Lilára szerelmi átkot vetettek iránta, és ha ez az érzelem nem valódi, akkor Cassel semmit nem hihet el neki, bármit tesz vagy mond. Amikor a fiú legidősebb bátyját meggyilkolják, a szövetségiek a segítségét kérik, ugyanakkor a maffia is a nyomában van, mert pontosan tudják, mennyire értékes lehet számukra. Ha életben akar maradni, mindkét oldal előtt kell járnia egy lépéssel. Ebben a játékban, amelyben a vesztest hatalmas veszély fenyegeti, a szerelem átok, és a szélhámosság az egyetlen válasz.

 http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/holly-black-atokvetok-2-a-voros-kesztyu-6703http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/holly-black-atokvetok-2-a-voros-kesztyu-6703




Vélemények


Tele van csavarokkal, fordulatokkal, a főszereplőnk pedig még mindig elképesztően más, mint a megszokott, a legjobb értelemben. Sokkal jobban szerettem, mint az első részt!
- Deszy könyvajánlója


Nyereményjáték

Ezúttal egy kis vadászatra invitálunk titeket. A könyv egyik legfontosabb tárgya az a bizonyos címben is megjelenő vörös kesztyű. Nektek ezúttal nincs is más dolgotok, mint minden egyes állomáson megszámolni, hány vörös kesztyű lapul a bejegyzésben, és azt beírni a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba!
FONTOS! A blogturné bannerben látható vörös kesztyű nem számít bele a játékba, azt ne számoljátok!
A szerencsés nyertes egy A vörös kesztyű kötettel lesz gazdagabb!
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. Illetve ha 72 órán belül nem válaszoltok az e-mailre, automatikusan új nyertest sorsolunk!


a Rafflecopter giveaway


A blogturné állomásai:

Nov. 1. - Deszy könyvajánlója
Nov. 3. - Könyvszeretet
Nov. 5. - Dreamworld
Nov. 7. - CBooks

0 Reviews:

Post Your Review