Janet Evanovich - Lee Goldberg - A nagy zsákmány - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
janet evanovich krimi lee goldberg Maxim Kiadó
Janet Evanovich - Lee Goldberg - A nagy zsákmány

Janet Evanovich - Lee Goldberg - A nagy zsákmány

janet evanovich krimi lee goldberg Maxim Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Janet Evanovich-ot nem kell bemutatni a magyar könyvmolyoknak, mert az írónő Szingli fejvadász sorozata sokak rekeszizmát megmozgatta évekkel ezelőtt. Evanovich stílusa maradt, ám egy szerzővel kiegészülve egy ütős sorozat első darabjával tör a könyves sikerlisták csúcsára. Lee Goldberg neve külföldön összekapcsolódott az igényes krimikkel, itthon a Monk sorozat által írt könyvekből hallhattunk már róla. E kettős most a Maxim Kiadónál A nagy zsákmány című könnyel kápráztatja el a pikáns poénokra, pörgős akcióra és az ütős nyomozó párosokra specializálódott olvasókat.

Október 13-án kiderül, hogy Kate O'Hare, az FBI nagyszájú és bátor különleges ügynöke és a svindlijeiről ismert jóképű bűnőző, Nick Fox hogyan tud együttműködni egy olyan ügyben, aminek szálai izgalmas és egzotikus helyszínekre vezeti párosunkat. Tarts velünk ezen a blogturnén és ismerd meg ezt a lehengerlő és ütős párost, akik semmitől sem riadnak vissza. Ha te is bátor vagy, és jól vágy az eszed, akkor most esélyed van megnyerni a Maxim Kiadó által felajánlott 3 darab A nagy zsákmány című könyvet. Nyomozásra fel! 


Janet Evanovich - Lee Goldberg - A nagy zsákmány
Oldalszám: 308
ISBN: 9789632615271
Megjelenés időpontja: 2014. október 13.
Előrendelés 30%-os kedvezménnyel itt! 

Fülszöveg:
Kate O'Hare, az FBI különleges ügynöke közismert elkötelezettséggel és fegyelemmel végzi a munkáját: a világ leghírhedtebb bűnözőit hajszolja, és juttatja rács mögé. A főnöke szerint állhatatos és becsvágyó; a barátai szerint szívós, makacs és talán egy kissé megszállott. És bár Kate az elmúlt öt évben komoly hírnevet vívott ki magának, őt csupán egyetlen név érdekli: Nicolas Fox, a nemzetközileg körözött svindler, akire a nő több okból is le akar csapni. A vakmerő, jóképű és veszélyesen elbűvölő Nicolas Fox született szélhámos. Hírhedt a bonyolult svindlijeiről, amelyekkel híresebbnél híresebb gazdagokat kopaszt meg. Eleinte a pénz motiválta. Ma már az izgalom. Tudja, hogy az FBI a sarkában van – különösen Kate O'Hare, aki minden lépését figyeli. Nick számára nincs is ennél izgalmasabb, élvezi, hogy egy gyönyörű nő hajszolja… még ha a hölgy dutyiba akarja is juttatni. Ám épp, amikor úgy tűnik, Nicolas Fox ezúttal tényleg nem ússza meg szárazon, a férfi sikerre viszi eddigi legnagyobb svindlijét: állást ügyeskedik ki magának az FBI-nál, Kate O'Hare különleges ügynök társaként. A Fox és O'Hare sorozat első kötete.


Nyereményjáték:

A nagy zsákmányban több olyan svindliről is olvashatunk, ahol Nick Fox értékes műkincseket lovasít meg elképesztő technikával. Amíg Fox a regényben teszi mindezt, addig a valóságban léteztek/léteznek olyan tolvajok, akik felbecsülhetetlen kincseket loptak már el különböző múzeumoktól, magángyűjtőktől vagy tulajdonosoktól.

A te feladatod az lesz, hogy segítsd az FBI-t abban, hogy a hiányzó részleteket kitöltöd a nyomozási aktában. Segítségül az aktában találsz egy-két infót az eltűnt tárgyról, ám mindegyik aktából egy-egy fontos adat hiányzik. Ezeket írd be a Rafflecopter dobozba, így neked is esélyed lesz megnyerni a 3 db könyvet a Maxim Kiadótól. Nyomozásra fel!


a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:
10.03. Zakkant olvas
10.05. Nancy Könyvei
10.09. Insane Life
10.11. Kelly és Lupi olvas
10.13. Dreamworld
10.15. Nem harap a blog...

0 Reviews:

Post Your Review