Jennifer A. Nielsen: A hamis herceg - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Jennifer A. Nielsen: A hamis herceg

Jennifer A. Nielsen: A hamis herceg

Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Jennifer A. Nielsen: A hamis herceg című regénye, A hatalom trilógia első része. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja Sage veszélyekkel, izgalmakkal és hazugságokkal teli kalandját!

2014. október 17-től minden másnap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!


Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: ??? oldal
ISBN: 9789633738696
Fordította: Szujer Orsolya
 
Egy merész terv borzalmas útra és az árulás szélére sodor egy árva fiút.
Carthya királysága a polgárháború szélén áll. Hogy egyesítse a széthúzó népet, Conner, egy nemesember a királyi udvarból, ravasz tervet eszel ki: kitanít egy árva fiút, hogyan adja ki magát a király rég elveszett fiának, és bábhercegként trónra ülteti.
Négy árva verseng a szerepért, köztük a makacs Sage is. Sage tudja, hogy Conner szándékai nem éppen nemesek, de mivel saját élete is cérnaszálon függ, nem tehet sokat – el kell érnie, hogy Conner őt válassza, vagy nem kerül ki élve a kalandból.
Ahogy Sage az omladozó árvaházból Conner bámulatos birtokára kerül, egyre több hazugságra és árulásra derül fény, míg végül az igazság is kiderül, ami Conner minden tervénél veszélyesebbnek bizonyulhat.Hihetetlen kaland tele veszéllyel, izgalommal és hazugsággal, az utolsó oldalig fogva tartja az olvasót.


http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/hamis_herceg_reszlet.pdfhttp://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/jennifer-a-nielsen-a-hatalom-trilogia-1-a-hamis-herceg-6681

 


 Vélemények

"Amikor elkezded olvasni, azt hiszed, mindent kitaláltál. Aztán a végén jön a csavar, és tágra nyílt szemmel folytatod, mert nem akarod elhinni, hogy ez lehetséges. És mosolyogsz, mert téged átvertek. Hála istennek!" - Deszy könyvajánlója

"Imádom ha az író egy egészen más történelmi korba repít, és ott egy kidolgozott világba cseppenhetek. Odavagyok a bajvívásokért, a titkos folyosókért, a cselszövésekért, nagyon nekem valónak éreztem ezt a történetet, mert maximálisan szórakoztatott. Nincs semmi felesleges dráma, azonnali szerelem és egyéb ya klisé, ezek nem idevalók." - Kelly & Lupi olvas


 Nyereményjáték


Mostani játékunk során meginvitálunk benneteket, gyertek legyetek Ti magatok is hamis hercegek és hercegnők. Ám ahhoz, hogy bejuthassatok a palotába, előbb tökéletes csalókká kell válnotok, ami egyben azt is jelenti, hogy részletekbemenően ismernetek kell a királyságot, melynek örökösei akartok lenni. És mi lehetne egy uralkodóház legfontosabb éke, mint maga a korona?
Nincs más dolgotok, mint az egyes állomásokon található képek alapján kitalálni, melyik korona, melyik birodalomhoz, országhoz tartozik, majd a helyes választ beírni a rafflecopter doboz megfelelő mezőjébe. De, hogy ti nyerjétek el a végső jutalmat, mind a négy választ ki kell töltenetek. Elvégre is ahhoz, hogy hercegni, hercegnői címet kapjatok, kemény munka szükségeltetik.
A játék végén, a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából három szerencsés nyertes kerül kiválasztásra, akik a könyv 1-1 példányával lesznek gazdagabbak. 
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. Illetve ha 72 órán belül nem válaszoltok az e-mailre, automatikusan új nyertest sorsolunk!




A blogturné állomásai

10/17 Kelly Lupi olvas - Borítók
10/19 Deszy könyvajánlója - Trailer
10/23 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review