Home » , , , » Emma Chase: Fejvesztve - blogturné

Emma Chase: Fejvesztve - blogturné

Emma Chase legújabb regénye vicces és tanulságos mese az egyre mélyülő szerelem mindent elsöprő erejéről.


Kiadó: Athenaeum Kiadó
Oldalszám: 280
ISBN: 9789632933573
Fordító: Szieberth Ádám

Kate Brooks és Drew Evans története egy hamisítatlan love story. Ám amikor egy szép napon váratlanul megjelenik az életükben a titokzatos harmadik, az idillnek egy csapásra vége szakad, hőseink élete pedig fenekestül felfordul… A Behálózva folytatásában ezúttal Kate mesél nekünk arról, amivel egyszer minden szerelmes szembesül: a hosszú távú kapcsolatok édesen gyötrelmes buktatóiról.


Nyereményjáték

Drew és Kate történetét jó néhány emlékezetes mellékszereplő színesíti. Játékunkban négy olyan karaktert szeretnénk megidézni, akik már a sorozat indító kötetében bemutatkoztak. A blogturné mind a négy állomásán találtok néhány mondatnyi jellemzést, és hozzá egy-egy idézetet; a Ti feladatotok az, hogy ezen nyomok alapján kitaláljátok a szereplők keresztneveit. Segítségül használhatjátok a könyves portálokat és bloggereink Behálózváról írt posztjait is.
(Figyelem! A Rafflecopter doboz megfelelő sorába írjátok be a megfejtést. A kiadó csak Magyarország területén belül postáz! Ha a nyertes 72 órán belül nem válaszol az értesítő emailre, automatikusan újra sorsolunk.)

a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:

10.11. - Angelika blogja
10.13. - Deszy könyvajánlója
10.15. - Kristina blogja
10.17. - Insane Life
Megosztás :

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2015. Blogturné Klub - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger