Elizabeth Richards: Főnix - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Maxim Kiadó Urban Fantasy YA
Elizabeth Richards: Főnix

Elizabeth Richards: Főnix

Maxim Kiadó Urban Fantasy YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Dream Válogatás sorozatban jelenik meg Elizabeth Richards A sötétség váriosa sorozatának második epizódja, a Főnix. Az előző könyvben megismert Ash és Natalie szerelme új kihívásokkal szembesül, és a sötétfajzoatok nemzedékének sorsa is tőlük függ.

Olvassátok a Blogturné Klub értékeléseit erről a folytatásról hat állomáson át. A játék ezúttal sem maradhat el, ezúttal is a könyv 3 példányát nyerhetitek meg, ha velünk tartotok.



Kiadó: Maxim / Dream Válogatás
Oldalszám: 366
ISBN: 9789632615325
Fordító: Szűr-Szabó Katalin

Ash Fisher azt hiszi, túl van minden megpróbáltatáson. Eljegyezte Natalie-t, az élet csak jót tartogat számára. De a boldogsága csak addig tart, míg fenyegető látogatást nem tesz nála Tiszta Rózsa, és ultimátumot intéz hozzá: ha nem szavaz Rózsa Törvényére, ami a sötétfajzatokat és a többi másként gondolkodót haláltáborokba gyűjti, megöli Natalie-t. Elsőre egyszerűnek tűnik a döntés, de odadobhatja-e Ash sok millió sötétfajzat életét, hogy megmentse a szerelmét? Ash rögtön megpecsételi Natalie sorsát, amikor nem képes a szerelmét feláldozni több millió sötétfajzatért. Ekkor bukkan fel Elijah Theroux, a jóképű Básztet-fiú, akit Natalie korábban kimentett az anyja laboratóriumából, ahol Elijah-t kínozták és kísérleteztek rajta. Az őrök az ő mérgéből készítették a halálos Arany Ködöt, ami a Fekete Városban kitört lázadáshoz és Ash Főnixként, a lázadás jelképeként való újjászületéséhez vezetett. Elijah most visszatér, és Ash nem kedveli: nyilvánvaló, hogy Elijah odavan Natalie-ért, és Ash attól fél, hogy Natalie sem közömbös iránta.
A Fekete Város krónikái című trilógia rajongói számára a Sötétség Városának lenyűgöző második része.

Nyereményjáték

A sötétfajzatoknak két szívük is van, de az emberek egyetlen szíve is ketté tud szakadni. A Ti feladatok lesz összeilleszteni a darabjait. Keressétek a fél szíveket a blogturné bejegyzéseiben és párosítsátok össze őket. 
A lenti rafflecopter megfelelő mezőjébe ezeket a blogpárokat kell beírnod. Pl.: egyik blog-másik blog, az a blog- ez a blog, …

(A kiadó csak Magyarország területén belül postáz! Ha a nyertes 72 órán belül nem válaszol az értesítő emailre, automatikusan újra sorsolunk.)

Résztvevő blogok:

10.31. - Roni Olvas

11.04. Dreamworld
11.06. Deszy Könyvajánlója
11.08. MFKata gondolatai
11.10. Kelly&Lupi Olvas

0 Reviews:

Post Your Review