Alan Snow: Gatyára fel! - Doboztrollok 1. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
gyermekirodalom ifjúsági Kolibri Kiadó
Alan Snow: Gatyára fel! - Doboztrollok 1.

Alan Snow: Gatyára fel! - Doboztrollok 1.

gyermekirodalom ifjúsági Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó: KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT
Oldalak száma: 208 oldal
Borító: keménytáblás
ISBN: 9786155450310
Fordította: Pék Zoltán
Megjelenés: 2014. október 8.

Fülszöveg:
Mikor Sajthidán Arthurt sarokba szorítja a gaz Suvasz, a fiúnak egy pillanat alatt minden reménye odavész, hogy visszajusson föld alatti otthonába. Ám segítségére siet egy nyugdíjas ügyvéd, egy félénk káposztafej és néhány izgága doboztroll. 
Segítség! Szörnyek!!!

-------------------------------------------------------------------

Hallottatok már Sajthida városáról? Ismeritek Alantvilág lakóit? A káposztafejeket, a nyúlasszonyokat, az ügetőborzokat? Neem? A doboztrollokat sem???

Nahát, akkor éppen itt az ideje, hogy megismerjétek őket! 

Tartsatok velünk október 6-12-ig Alan Snow Gatyára fel! című gyermekkönyvének blogturnéján, és megismerhetitek a doboztrollok kalandos életét, Sajthida különös lakóit, érdekességeket tudhattok meg a könyvből készült filmről és persze részt vehettek velünk egy nagyszerű sajtvadászaton! Aki ügyes vadásznak bizonyul, megnyerheti a Kolibri Kiadó által felajánlott könyvpéldányok egyikét!


Nyereményjáték

Sajthida városában rég bezárt már a Sajtpalota, és hosszú évek óta betiltották a sajtvadászatot is. Hébe-hóba azonban előfordul, hogy illegális sajtvadászoktól hangos az erdő, akik kegyetlenül lecsapnak szegény sajtokra...

Mi egy ennél sokkal békésebb és minden tekintetben legális sajtvadászatra hívunk titeket! Kapjátok el a legfinomabb sajtokat a sajtvadászat során, és írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő kérdéséhez, hogy melyik blogon melyik sajtot sikerült fülön csípni.

/A szókereső sajtvadászat a hagyományos szókeresés szabályait követi, tehát az értelmes szavakat - ezúttal a sajtok nevét - kereshetitek a szókeresőkben föntről lefelé, lentről felfelé, balról jobbra, jobbról balra és átlósan is!/

Aki minden sajtot megtalált, megnyerheti a Kolibri Kiadó által felajánlott könyvpéldányok egyikét!

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! Amennyiben a nyertes 72 órán belül nem válaszol a sorsolás után kiküldött értesítő emailre, úgy új nyertest sorsolunk!

a Rafflecopter giveaway

EXTRA NYEREMÉNY!!! 

Azok között, akik a 2. számú rafflecopter dobozban leírják, hogy miért szeretnék elolvasni a könyvet/megnézni a filmet, vagyis, hogy miért kíváncsiak rá, egy db családi mozijegyet sorsolunk ki (4 fő részére) az október 12-én, vasárnap 10 órakor a Mammut moziban megrendezett premier előtti vetítésre! Kérjük, a nyereményjátékra kizárólag azok jelentkezzenek, akik ebben az időpontban el tudnak menni a vetítésre és 24 órán belül válaszolni tudnak a nyertesnek kiküldött értesítő e-mailre!

A játék határideje: október 8. éjfél! Sorsolás október 9-én!!!

a Rafflecopter giveaway

Doboztrollkodtak még:

10/06. Roni Olvas
10/08. Deszy Könyvajánlója
10/10. Kelly & Lupi Olvas
10/12. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review