Erik Axl Sund: Bomlás (Victoria Bergman-trilógia 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
erik axl sund Libri kiadó skandináv krimi thriller
Erik Axl Sund: Bomlás (Victoria Bergman-trilógia 1.)

Erik Axl Sund: Bomlás (Victoria Bergman-trilógia 1.)

erik axl sund Libri kiadó skandináv krimi thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Október 15. és 21. között egy izgalmas újdonságot ismerhetsz meg a Libri Kiadó jóvoltából. Erik Axl Sund szerzőpáros nevét érdemes lesz megjegyeznie a skandináv krimik kedvelőinek, mert a Victoria Bergman trilógiájuk első részével magasra tették a mércét a stílus kedvelőinek. Ismerd meg a Bomlás című hátborzongató szörnyűségeit és ha van elég bátorságod egy kis nyomozásra, akkor meg is nyerheted magadnak a 3 Libri Kiadó által felajánlott nyereménykönyv egyikét a turné végén.

Erik Axl Sund: Bomlás

ISBN 9789633103586
terjedelem: 300 oldal
kötészet: kartonált
megjelenés: 2014-09-15

Fülszöveg:

Stockholm, napjainkban. Két nő, egy bűnügyi felügyelő és egy pszichoterapeuta útja keresztezi egymást.

Sofia Zetterlund pszichoterapeuta kezeli a Sierra Leone-i gyerekkatonát, Samuel Bait és egy középkorú nőt, Victoria Bergmant, aki fájó sebet hordoz gyerekkora óta. Csak egy a közös bennük: mindketten a multiplex személyiségzavar jeleit mutatják.

Jeanette Kihlberg bűnügyi felügyelő eközben új eseten dolgozik: egy fiatal srác szörnyű sérülésekkel borított holttestére bukkantak az egyik stockholmi parkban. Ki lehet ez a fiú? Talán megkínozták? És hogy lehet, hogy senkinek sem hiányzik?

A felügyelő a bántalmazási ügyekben járatos pszichoterapeuta segítségét kéri. Jeanette Kihlberg és Sofia Zetterlund ugyanazt kérdezik maguktól: mennyi szenvedésnek tud egy ember kitenni valakit, mielőtt emberi mivoltát levetkőzve szörnyeteggé válik?

Jeanette és Sofia az ügy megoldását keresik, miközben Victoria Bergman a gyermekkorában megtapasztalt erőszak kínzó emlékével próbál leszámolni. A felügyelő és a pszichoterapueta egyre közelebb kerül egymáshoz − a paranoia, a csalás, a megdöbbentő titkok és az árulás ereje még a kertvárosi idillt is veszélybe sodorja.

A Victoria Bergman-trilógia első része − hátborzongató thriller az árulás személyiség(de)formáló erejéről.

„Az új Millenium-trilógia” - Le Parisien




Nyereményjáték

A svédek legújabb sztárszerzőpárosa egy igencsak hátborzongató thrillert hozott össze, amitől mi is annyira megilletődtünk, hogy csak kérdezni tudtunk :) Összesen 4 kérdésre keressük a válaszokat a Rafflecopter dobozban. A helyes megoldások egy kis keresgéléssel a turnéban részt vevő bloggerek posztjában megtalálhatóak, de a google is barátod lehet abban, hogy megnyerd a 3 nyereménykönyv egyikét a Libri Könyvkiadó jóvoltából. Játékra fel!


 a Rafflecopter giveaway


A turné további állomásai:
10. 15. Bibliotheca Fummie
10. 17. Zakkant olvas
10. 19. Könyvszeretet
10. 21. Always Love a Wild Book

0 Reviews:

Post Your Review