Titkos Kör 1. blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó paranormális romantikus
Titkos Kör 1. blogturné

Titkos Kör 1. blogturné

Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó paranormális romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából megjelent L. J. Smith A beavatás című regénye, a Titkos Kör sorozat első kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub öt bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja Cassie Blake és az Egylet boszorkányos történetét!

2014. április 26-tól minden nap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok.
Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 240 oldal
Fordító: Komáromy Zsófi
Megjelenés: 2014. április 24.
Besorolás: YA, PNR, fantasy

Miután kénytelen volt a napfényes Kaliforniából a borongós New Englandbe költözni, Cassie visszasírja régi életét. Ugyanakkor furcsa kötődést érez egy csapat ijesztő kamaszhoz, akik az iskoláját uralják. Beavatást nyer a New Salemet évszázadok óta uraló boszorkányok rendjébe, bekerül a Titkos Körbe, amely egyszerre jelent mámorító izgalmat és halálos veszélyt. Ám amikor beleszeret a titokzatos és érdekes Adambe, Cassie-nek döntenie kell, hogy ellenáll-e a kísértésnek, vagy szembeszáll a sötét erőkkel, hogy megkapja, amit akar – még ha ez azt is jelenti, hogy elég egyetlen rossz döntés, és utolérheti a vég.




Nyereményjáték


Aki egy varázskör tagja, annak a mindennapi élet rutinjához tartozik a varázslás, a különböző varázsigék és varázstárgyak begyűjtése. De mire van szükségünk ahhoz, hogy egy Kör tagja lehessünk? A turné minden állomásán elrejtettünk egy-egy “hozzávalót”, melyet a bejegyzésben más színnel kiemelt betűkből kell összeraknotok.
A nyeremény ezúttal sem marad el! A játék végén kisorsolunk egy-egy példányt a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott 3 darab Titkos kör - A beavatás könyv egyikéből.

1.) Kedveld a Blogturné Facebook oldalát! (kötelező)
2.) Kedveld a Vörös Pöttyös? Szeretem Facebook oldalát! (kötelező)
3.) Írd be a helyes megfejtéseket! (kötelező)
4.) Oszd meg a turnét! (nem kötelező)
5.) CSAK MAGYARORSZÁGRA szállítunk!


A turné állomásai


04/26 Dreamworld - Salemi boszorkányok
04/27 MFKata gondolatai - Idézetek
04/28 Kelly Lupi olvas - A tévésorozat karakterei
04/29 Insane Life - Borítók
04/30 Media Addict - A sorozatról és, hogy miért kaszálták el

0 Reviews:

Post Your Review