A skorpió vágta blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó
A skorpió vágta blogturné

A skorpió vágta blogturné

Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Egy kelta legenda szerint az óceánban lakó Vízi Lovak elvarázsolt férfi alakjában kilopóznak néha a partra, és magukkal viszik a legszebb lányokat a tenger mélységeibe… Persze ez csak legenda…

Ám mi van akkor, ha a Legenda - ha csak könyv formájában is - életre kel?

Nos, akkor tudjuk, hogy Maggie Stiefvaternek ismét a magasba szárnyalt a képzelete és valami csodálatosat alkotott. Árpilis 25-30. között a Blogturné Klub hat bloggere bemutatja Nektek Maggie legújabb történetét lovakról, szerelemről, kitartásról, a szülőföld szeretetéről. Ismerd meg velünk a Skorpió Vágtát, a kelták ősi legendáját, hallgasd meg a regényhez kapcsolódó csodálatos zenéket, képzeld el Thisby szigetét és kóstold meg velünk az édes, mennyei Novemberi Nyalánkságot!

S ha nem említettük volna még, természetesen nyereményjáték is vár Rád! Vágtass velünk a leghíresebb lovak hátán, s ha célba érsz, Tiéd lehet A Skorpió Vágta három példányának egyike! Nyeregbe hát!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 2014. április 24.
Fordította: Vallató Péter
Besorolás: YA, fantasy

A Skorpió Vágtát november elején rendezik. A lovasok mindent elkövetnek, hogy megzabolázzák tengeri lovaikat, és célba jussanak.
Van, aki túléli.
Van, aki belehal.
Idén a tizenkilenc éves Sean Kendrick a címvédő bajnok. Nem a szavak embere, és ha fél is, mélyen hallgat róla.
Puck Connolly más. Soha nem gondolta, hogy egyszer majd indulni fog a Skorpió Vágtán. De a sors úgy hozza, hogy kénytelen benevezni a versenyre egyedüli lányként. Sejtelme sincs, mi vár rá.
A nagysikerű Shiver-trilógia szerzője, Maggie Stiefvater, megint megmutatja, milyen az, amikor a szerelem és az élet komoly akadályokba ütközik, és csak az marad életben, akinek a helyén van a szíve. A Skorpió Vágta minden olvasó számára felejthetetlen élményt nyújt.


Nyereményjáték


Puck és Sean vérbeli lovasok. Lovaik gyönyörűek, erősek, gazdáik számára párjuk nincs!

Ám ismerünk azért néhány lovat a történelemből és a különböző történetekből, akik ugyancsak csodásak és lenyűgözőek, igazi kiválóságok fajtájuk közt!

Pattanjunk hát lóhátra, vágtázzunk velük egyik blogról a másikra!

Minden blogon találsz egy versike formájában megírt találós kérdést, melyre válaszolva egy híres ló nevét kapod meg. Ennek a lónak a nevét írd be a rafflecopter doboz megfelelő pontjához, és máris esélyes leszel megnyerni Maggie könyvének egy példányát!

Vágtázz velünk Te is!

/ Figyelem! A kiadó csak magyarországi postacímre postázza a nyereményeket!/






A turné állomásai


04.25. - Roni Olvas
04.26. - Fantazmo
04.27. - Deszy Könyvajánlója
04.28. - Bibliotheca Fummie
04.29. - Zakkant olvas
04.30. - Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review