Shannon Hale: Austenland - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
chick-lit Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Shannon Hale: Austenland

Shannon Hale: Austenland

chick-lit Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Gyertek Austenlandbe! Az idő szép, a nők legyezővel járnak, a pasik pedig szűk nadrágban feszítenek. Ki ne ábrándozott volna arról, hogy Jane Austen világában időzik egy kicsit és udvarias társalgás mellett lop csókokat a morcos Mr. Darcytól? Az Austenland - Vakáció Mr. Darcy-val című könyvvel most mi is beléphetünk a regency korba egy kicsit Jane-el, a menthetetlen Austen függővel.

Tartsatok velük a turnén április 15 és 19 között, ahol többet is megtudhattok a könyvről, valamint a filmes feldolgozásról és egyéb érdekességekkel is traktálunk Titeket. Emellett pedig egy kis nyomozással három példányt is nyerhettek a hamarosan megjelenő könyvből!

Austen-kalandra fel!
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Besorolás: romantikus
Fordító: Palásthy Ágnes
Várható megjelenés: 2014.04.25
Oldalszám:240 oldal

Fülszöveg:
Jane fiatal New York-i nő, aki mintha képtelen volna rátalálni az igazira talán azért, mert titokban megszállottan rajong Mr Darcyért, ahogyan Colin Firth játszotta a Büszkeség és balítélet BBC adaptációjában.Ám amikor egy jómódú rokona örökül hagy rá egy Austen-mániás nők számára kitalált, vakációt egy angliai üdülőhelyre amelyet Austen mániás nőknek találtak ki, Jane ábrándjai arról, hogy megismerkedjen a tökéletes, régensség korabeli úriemberrel, hirtelen valóságosabbá válnak, mint azt valaha is képzelte volna.Vajon ez az alámerülés, egy a hamis austeni világban tett utazás elég lesz-e ahhoz, hogy Jane mindörökre lerázza magáról ezt a megszállottságát? Vagy álmai esetleg valóra válnak, és megleli a maga Mr Darcy-ját?Ez a történet magával ragadó, elbűvölő, és csupa empátia. Autentikus könyvével Shannon Hale mindnyájunkból kihozza a benne szunnyadó Jane Austen rajongót.

Nyereményjáték

Jane Austen rengeteg regényt inspirált és még több újrafeldolgozást megért. A világhírű írónő klasszikus, szatirikus romantikus történeteinek mind van egy-két meghatározó mozzanata és most arra kérünk, hogy ezeket a könyveket egy olyan kiemelt mozzanat után azonosítsátok, amelyeket bélyegen is megörökítettek.

Ha megvan a cím már csak egy kicsit számolni kell, és megkeresni az adott Austen regényben a szükséges betűt. Ha az öt blogon megtaláljátok mind a hat szükséges betűt (az egyik címben kettő betűt kell felhasználni), akkor ezekből össze fogjátok rudni rakni az Austenland - Vakáció Mr. Darcy-val egyik főszereplőjének nevét.

Három szerencsés nyertes magáénak tudhat egy-egy példányt az Austenlandből. Postázni csak Magyarország területére tudunk.


(A kiadó csak Magyarország területére postáz!)
a Rafflecopter giveaway




04/16 - Szilvamag Olvas
04/17 - Insane Life - Jane Austenről
04/18 - Dreamworld - Film Vs. Könyv
04/19 - Dezsy Könyvajánlója - Darcy körkép

0 Reviews:

Post Your Review