Csodácska blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
gyermekirodalom Könyvmolyképző Kiadó
Csodácska blogturné

Csodácska blogturné

gyermekirodalom Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Vannak olyan könyvek az életben, amelyek egyszerre tanítanak és szórakoztatnak. Mi most egy ilyen könyvet szeretnénk nektek bemutatni a Blogturné Klubbal. Mert ha nyitva tartjuk a szemünket és a szívünket, de igazán, és nem csak nézünk, hanem látunk is, észrevehetjük a hétköznapokban rejlő csodát. Még akkor is, ha nem feltétlen úgy érkezik, ahogyan várnánk.

Ismerjétek meg ti is Augustöt velünk a hét állomásos Csodácska blogturnéban, április 1-je és 7-e között! És ha ügyesek vagytok, meg is nyerhetitek a könyvet!


R. J. Palacio: Csodácska


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám: 
Kötés: Puhakötés
Fordító: 
Megjelenés: 2014

August (Auggie) Pullman arcdeformitással született, így nem járhatott suliba – egészen mostanáig. Éppen
most kezdi majd az ötödik osztályt a Beecher Prep iskolában, és ha valaha is csöppentél már újoncként egy közösségbe, pontosan tudod, milyen nehéz ez. Az a helyzet, hogy Auggie is csak egy hétköznapi gyerek. Csak éppen az arca nem hétköznapi. De képes lesz meggyőzni az osztálytársait arról, hogy külseje ellenére közéjük tartozik?
R. J. Palacio egy modern klasszikust írt. Humoros, felemelő és hihetetlenül megható regényt, amire a végszót követően még sokáig emlékezni fogunk – miután együltő helyünkben elolvastuk, és lelkesen továbbadtuk.




A turné állomásai:


04/01 - Deszy könyvajánlója
04/02 - Kelly Lupi olvas
04/03 - Roni olvas
04/04 - Always Love a Wild Book
04/05 - Book Heaven
04/06 - Media Addict
04/07 - Zakkant olvas

0 Reviews:

Post Your Review