Salla Simukka: Vérvörös blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó ifjúsági krimi thriller
Salla Simukka: Vérvörös blogturné

Salla Simukka: Vérvörös blogturné

Athenaeum Kiadó ifjúsági krimi thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány, aki megtanult félni.
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy író, aki megírta, hogy mitől és miért félt a lány.
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Blogturné Klub, ahol elmesélik, ki ez a lány, ki ez az írónő és milyen remek élményt nyújtott a lány története az Olvasói számára.

Tarts velünk Te is e remek, modern Hófehérke mese turnéja során, és ismerd meg Salla Simukka: Vérvörös című könyvét, mely április 10-én az Athenaeum Kiadó jóvoltából már a magyar könyvesboltok polcaira is felkerült.
Olvasd el a véleményeket, ismerd meg az írónőt és a szereplőket, hallgasd meg a könyvben felhangzó zenéket és játssz velünk egy csodákkal és rímekkel teli játékon a Mesék Birodalmában, ahol a „JÓ” elnyerheti méltó jutalmát: a Vérvörös regény egy példányát!






Kiadó: Athenaeum Kiadó Kft.Oldalak száma: 240 oldal
Borító: KARTONÁLT
ISBN: 9789632932781
Nyelv: MAGYAR
Megjelenés: 2014. április 10.
Fordító: Panka Zsóka

A 40 országot letaroló finn sikersorozat a Hófehér-trilógia elő része.

A 17 esztendős Lumikki Andersson kivételesen zárkózott lány, aki szinte minden iskolai aktivitásból kihúzza magát. Egyik nap azonban a fotószakkör előhívójában bankjegyeket talál felaggatva a szárítóra. Mint hamarosan kiderül, Lumikki három osztálytársa tetemes mennyiségű véres bankjegy birtokába jutott, de ekkor még egyikük sem sejti, hogy egy nemzetközi drogkartell piszkos ügyeibe nyúltak. A baráti társaság egyik tagja kinyomozza, hogy apja, a közkedvelt rendőr is nyakig benne van az ügyben, és a fiatalok orosz és észt bűnözőkkel a nyomukban végül egy titokzatos kastélyban találnak menedéket, ahol a fura fedőnevű Jeges Medve vendégszeretetét élvezhetik, ki tudja meddig... Majd az évtized leghidegebb telén, mikor mindent beborít a kékesen csillogó friss hó, vércseppek lepik el az utcákat.






Résztvevő blogok listája:

04.07. Roni Olvas
04.08. Deszy Könyvesblog
04.09. Dreamworld
04.10. Nem harap a..
04.11. Zakkant Olvas
04.12. Media Addict
04.13. Bibliotheca Fummie
04. 14. Kelly & Lupi Olvas

0 Reviews:

Post Your Review