Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő (blogturné) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Maxim Kiadó New Adult romantikus
Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő (blogturné)

Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő (blogturné)

Maxim Kiadó New Adult romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Maxim Kiadó jóvoltából hamarosan megjelenik Jamie McGuire nagysikerű sorozatának, a Gyönyörű sorscsapásnak a kiegészítő novellája a Gyönyörű esküvő
Travis és Abby esküvőjének történetéről 2014. április 18-tól minden nap a Blogturné Klub hét bloggere teszi közzé a véleményét. 

Ahogyan azt már megszokhattátok minden állomáson a könyvhöz kapcsolódó érdekességek, idézetek, trailer, beleolvasó és nyereményjáték is található, ahol 3db nyereménykönyv is gazdára talál. Tartsatok velünk!

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Terjedelem: 158 oldal
Fordító: Szűr-Szabó Katalin
ISBN: 9789632614557
Megjelenés időpontja: 2014. április 30.

TUDJÁTOK, HOGY ABBY ABERNATHY VÁRATLANUL MRS. MADDOX LETT. DE MI HÚZÓDIK MEG A NAGY ESEMÉNY HÁTTERÉBEN? Miért kérte meg Abby Travis kezét? Milyen titkokat osztott meg egymással Abby és Travis a szertartás előtt? Hol töltötték a nászéjszakájukat? Ki tudott még az eseményről… és miért nem árulta el senkinek? Abby és Travis szökése körül mindent a legnagyobb titok övezett… egészen mostanáig. A Gyönyörű sorscsapás és a Veszedelmes sorscsapás rajongói minden kérdésükre választ kapnak az esküvő (és a nászéjszaka!) viharos történetében, és mint a nagyszerű történetek esetében, erre is érdemes volt várni!



Nyereményjáték

Ha már esküvő, akkor szükségünk van pár esküvői kellékre.
Melyekre?
Nos, ezt kell kitalálnotok és az alábbi dobozba beírni és máris nagyszerű esélyekkel indulsz a sorsoláson, melynek nyereménye a Maxim Kiadó által felajánlott 3 darab Gyönyörű esküvő könyv.
(A postázás csak Magyarország területén érvényes!)

A blogturné állomásai:

0 Reviews:

Post Your Review